FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,8 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 379
  • Aantal waarderingen: 1150

Altijd voor FOX kiezen voor een goed verzorgde rondreis (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Bernadette Adriaans op 12 november 2017

Met Fox heb je een goed verzorgde reis met Nederlandstalige reisleiding, dat is wel zo handig! Goede hotels en een mooi excursieaanbod voor een aangename prijs. Je komt op plekken waar je zelf niet zo snel zou komen.

Bezochte landen

  • amerika
  • maleisie
  • vietnam
  • thailand
  • indonesia
  • mexico
  • guatemala
  • belize
  • honduras
  • venezuela
  • zuidafrika
  • marokko
  • egypte
  • dominica
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie reizen, fijne service (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marijke Simons op 12 november 2017

De reizen welke FOX organiseert zijn altijd geweldig, waaronder ook deze singlereis naar Costa Rica! Het was er prachtig. Veel afwisseling met natuur en ontspanning.
Onze reisleidster zorgde ervoor dat ons niets ontging. Tijdens mijn reis ben ik gaan raften, waar ik helaas mijn voet gebroken heb. Mijn reisleidster was er op dat moment voor mij is heeft alles voor mij geregeld in het ziekenhuis. Helaas moest ik een week eerder naar huis.
FOX heeft dit goed voor mij geregeld. Bij thuiskomst hebben zij mij een mooie bos bloemen gestuurd! Ik ben zeer tevreden over de service van FOX.

8,8
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • reisleiders
  • excursies
  • bestemmingen
  • hotels

Bezochte landen

  • Costa Rica
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis van Johannesburg naar Kaapstad (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Fanny Tim op 12 november 2017

Fox reizen zorgt ervoor dat je als reiziger altijd in de beste locaties, leukste restaurantjes en mooiste bezienswaardigheden komt.
De gidsen zijn vaak Nederlands sprekende lokale bewoners, die zeer deskundig zijn en de leukste verhalen vertellen en de leukste plekjes en lekkerste restaurantjes kennen.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • deskundigheid gids
  • nederlandse gids

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Turkije
  • zuid-afrika
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis door Jordanië (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Michelle van Osch op 12 november 2017

De reis was goed georganiseerd en geregeld. Er werd met iedere reiziger rekening gehouden qua dieetwensen. De reis was gevarieerd en de reisleiding sprak Nederlands. Ze maakten de reis nog interessanter met de informatie die ze over hun land deelden. Jordanië is een land wat je gezien moet hebben en Fox heeft hier mede voor gezorgd!

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Petra
  • Dode Zee
  • Rode Zee

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • N.v.t.

Bezochte landen

  • Australië
  • Amerika
  • Jordanië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Sri Lanka en Malediven (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Nancy Hexie op 12 november 2017

Alles vanaf het vliegveld goed geregeld. Goede excursies en leuke reisbegeleiding! Alles wat op de site stond hebben we gezien en door onze enthousiaste gids zelfs soms wat extra! Hele leuke groep, kortom super vakantie gehad!

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooie excursies
  • nette hotels
  • goede reisleiding

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • slecht verstaanbare gids zeker achrerin de bus
  • misschien verstandig om iets duurder te maken en dan wel lunch erbij

Bezochte landen

  • sri lanka
  • malediven
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met Fox naar Costa Rica, pura vida! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Aimée Tambach op 11 november 2017

Wederom een prachtige en goed georganiseerde reis, tot in de puntjes verzorgd door Fox. We hoefden de route alleen nog maar te rijden, ideaal! De beste verblijfplaatsen met de mooiste uitzichten waren al voor ons geregeld. Heerlijk onbezorgd op vakantie. San José vonden we overigens weinig aan, maar voor de rest was het top!

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Alles tot in de puntjes geregeld.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen

Bezochte landen

  • Bali
  • Amerika
  • Singapore
  • Maleisië
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 11 november 2017

Top organisatie, goed georganiseerd, goede verblijven en staan altijd voor je klaar als er iets niet klopt! Prachtige landen en diverse reizen. Van actief, natuur, cultuur of combi ervan. Deskundige reisleiding.

8,8
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • indonesie
  • vietnam
  • costarica
  • zuid-afrika
  • thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super fox! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marilyn Gelens op 11 november 2017

Super organisatie! Elke keer super geregeld alles! Behulpzaam bij problemen en er wordt goed geluisterd naar je. Goede en mooie verhalen en uitleg over het land waar je je bevind. Reisleiders ook elke keer super. Mensen die ik niet meer vergeet.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes
  • hoe alles geregeld is
  • behulpzaam bij problemen
  • goede uitleg

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • thailand
  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Pura Vida! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Yvonne van Stijn op 11 november 2017

Costa Rica was een van de mooiste bestemmingen tot nu. Oktober is het regenseizoen, maar wij hebben daar weinig van gemerkt.
Alles was prachtig groen en we hebben zoveel mooie natuurparken bekeken, waardoor we heel veel dieren hebben gezien.

Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Singlereis Costa Rica/Nicaraqua (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Wilma Melis-Weterings op 11 november 2017

Fox is een fantastische reisorganisatie. Alles is goed geregeld, zowel de hotels en de reis op zich. Ze hebben kundige reisleiders die alles laten zien in helaas zeer korte tijd. Mede door hen, zijn de reizen geweldig.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Goede hotels
  • leuke excursies
  • goede reisleiders

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Kan ik niet benoemen. Het is gewoon goed.

Bezochte landen

  • Panama
  • Thailand
  • Maleisië
  • Zuid-Afrika
  • Tunesië
  • Turkije
  • Egypte
  • Dominicaanse Republiek
  • Mexico
  • Tenerife
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige ervaring (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Marij Compen op 09 november 2017

We maakten een privé rondreis Canada van oost naar West. De huurauto stond klaar in Toronto en in het hotel aldaar ontvingen wij een dikke map met alle routebeschrijvingen en hoteldetails. Klopte helemaal, ook de bezienswaardigheden onderweg werden uitgebreid beschreven. Alle hotels waren goed tot uitstekend. In elk hotel was men op de hoogte van onze komst. Ook de binnenlandse vlucht klopte precies en in Calgary stond ook weer een huurauto klaar. We hebben nergens een probleem gehad. We hebben nu Nieuw-Zeeland op ons lijstje staan en die reis doen we zeker weer met Fox.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitvoerige route en hotel beschrijvingen
  • duidelijke uitleg

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis java en bali (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Kyra Tempelman op 09 november 2017

De reis was fantastisch, de hotels waren erg goed. We waren met 3 personen en in elk hotel hadden we een extra bed, dit was super geregeld!
Daarnaast was de rondreis geweldig, we hebben veel mooie dingen gezien en gedaan.
Onze reisleider was ook echt geweldig! Een man uit het land zelf die goed Nederlands sprak en bereid was overal bij te helpen.
Daarnaast zorgde onze reisleider ook voor heel veel plezier.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goese bestemmingen
  • tol hotels

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Enerverend (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Annemarie de Groot op 08 november 2017

De bestemming was geweldig, we hebben veel mooie dingen gezien maar de informatie voorafgaand aan de reis klopte niet helemaal. Het waren op Java enorm lange reisdagen waarbij vooraf niet was vermeld dat we elke dag om 4 uur moesten opstaan en ' s avonds zo laat in het hotel aankwamen dat we niet meer van de fijne zwembaden gebruik konden maken. De hotels waren goed en de reisleider uitstekend.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Reisleider
  • Betere communicatie/voorlichting vooraf.
Aangeraden voor: Stellen

Groepsreis Noord-Thailand (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Carola Schlahmilch op 08 november 2017

Het is ons prima bevallen om te reizen met FOX Verre Reizen. Hele goede hotels, een goede gids die in het land woonde en veel extra informatie gaf. Prima, we willen eigenlijk niet met een andere organisatie reizen omdat we bang zijn dat het dan niet zo geweldig zal zijn. We houden ons bij FOX, dan weten we zeker dat het goed is. In januari 2018 gaan we weer weg, naar Indonesië!

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De pluspunten zijn duidelijkheid
  • veel aandacht aan kwaliteit
  • uitleg over cultuur natuur land
  • nemen de tijd voor je

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Ik vond alles prima

Bezochte landen

  • Thailand
  • ,Egypte
  • ,Kaapverdische eilanden
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fijne ervaring! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Eva van Buiten op 07 november 2017

Hele fijne reisorganisatie, heel veel informatie gekregen vooraf en tijdens de reis. Samengestelde rondreis was echt prachtig, mooie hotels, schitterende natuur en alles was goed geregeld! Zou zo weer boeken bij Fox.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • duidelijke informatie
  • mooie prijs kwaliteit verhouding
  • gebruiksvriendelijke website

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen slechte ervaring gehad

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

China (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Esther Plas op 06 november 2017

Super reisorganisatie. Veel reizen met fox gedaan. Goede reisleiders, goed aanbod van allerlei reizen in verschillende landen. Combineren is mogelijk, zonder vlucht is mogelijk dus redelijk veel vrijheid en flexibel.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • bijzondere optionele excursies

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen commentaar

Bezochte landen

  • amerika
  • indonesie
  • china
  • afrika
  • australie
  • canada
  • nieuw zeeland
  • india
  • nepal
  • rusland
  • te veel om allemaal te noemen.
Aangeraden voor: Vriendengroep

Super reis (bezocht in mei 2011)

Review geschreven door Marike Klazinga op 05 november 2017

Goede prijs kwaliteit verhouding . Goede hotels. Reisleiding heeft veel kennis. Reisleiding denkt mee met bijvoorbeeld een fooienpot aanleggen, zodat er in een keer fooien gegeven worden. Vriendelijk te woord gestaan bij bellen met een vraag.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • hotels
  • service
  • reisleiding

Bezochte landen

  • indonesie
  • thailand
  • zuidafrika
  • india
  • nepal
  • srilanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top organisatie! (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Vivian G op 05 november 2017

Ik ben al 3x op reis geweest met FOX en het is elke keer zo goed bevallen! Alles is top geregeld, fijne en leuke reisleiders en zij zorgen ervoor dat je alle highlights krijgt te zien. Ook wordt er goed ingespeeld op je individuele wensen.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • professioneel
  • veel kennis van lokale cultuur
  • goede hotels

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • prijzig

Bezochte landen

  • guatemala
  • mexico
  • honduras
  • belize
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Twin Towers Kuala Lumpur (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Dylan Vendrig op 05 november 2017

Top reis gehad met een top reisleider. Veel gezien en gedaan. De reis ging door Maleisië en Borneo Sarawak. Aanrader om naar de orang oetans en de neusapen te gaan, maar ook in Maleisië de stad Kuala Lumpur, Cameron Highlands, George Town en Langkawi moet je een keer geweest zijn.

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • top reisleider
  • luxe hotels
  • goede verhouding tussen cultuur en natuur

Bezochte landen

  • maleisie
  • Borneo
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tot in de puntjes goed georganiseerd (bezocht in mei 2014)

Review geschreven door Suzan Thiry op 05 november 2017

Erg goed bevallen, tot in de puntjes georganiseerd, ook vooraf goede informatie, op locatie een locale gids nederlands sprekend die van heel het land erg goed de geschiedenis wist, mooie speciale hotels !

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Buiten de erg touristische routes om
  • zeer goede gids
  • prijstechnisch goed

Bezochte landen

  • Costa Rica
  • Maleisie
  • Mexico
  • Bali
  • singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers