Qatar Airways Alijd inspirerend

Reviews Qatar Airways

8,9
8,8 Algemene ervaring
9,0 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
8,7 Accommodatie(s)
9,0 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 4

De beste reis ooit (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Yasmin taghipordelavari op 28 mei 2018

Ik vond het echt een goede vlucht, er was had de WiFi aan boord en ook best wel goed en lekker eten. Ik zou zeker nog een keer boeken bij Qatar Airlines, het enige ding wat ik wel jammer eraan vond was de prijs-kwaliteit verhouding. Het personeel is ook meer bezig met de first class-reizigers dan de gewone economy-reizigers. Voor de rest was het wel goede service, aardig eten en een beleefd personeel. Ik vond toch dat het grootste voordeel is dat ze gratis WiFi aanbieden op het vliegtuig.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Luxe reizigers

Professioneel (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Lia Matthaei op 08 maart 2018

Professioneel en zeer vriendelijke werknemers, die er voor zorgen dat een lange vlucht prettig verloopt.
De tickets zijn online, door middel van een zeer duidelijke website, gemakkelijk te reseveren en te kopen em het zelfs mogelijk om via een app op de hoogte te blijven van alle details van de vlucht.
Ook is het mogelijk om via deze app dieet voorkeuren aan te geven.
Ik heb wel een verbeterpunt voor de catering, de keuze van het eten is veelal hetzelde zit weinig variatie in, zowel in mei 2017 naar Indonesië als in november 2017 naar Qattar, was het aanbod zo goed als hetzelfde.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Qatar Airways

  • professioneel
  • betaalbaar
  • correct

Bezochte landen

  • indonesie
  • gattar doha
  • amerika
  • mexico
  • venezuela
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers

Anne goes Down Under (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Anne Hogeveen op 18 januari 2018

De snelle service, gastvrijheid en de aankleding van het vliegtuig heeft er voor gezorgd dat mijn 24 uur durende vlucht naar Australië zo voorbij was. Hierdoor kwam ik uitgerust én klaar voor mijn avontuur aan op mijn droom bestemming.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Qatar Airways

  • gastvrijheid

Bezochte landen

  • australie
  • bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers

Erg goede prijs/kwaliteit (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Gijsbert Hop op 14 november 2017

Qatar was de goedkoopste vlucht die we konden vinden naar Vietnam. Maar de service en de luxe beviel ons heel erg. Er was lekker gratis eten en drinken aan boord. Ook waren de stoelen voorzien van beeldschermen met onder andere de nieuwste films. Verder vertrokken en landden we telkens op tijd.

Pluspunten Qatar Airways

  • Goed eten
  • op tijd
  • goede service

Minpunten Qatar Airways

  • niks

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers

vlucht (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Antje De Windt op 31 december 2016

mooi op tijd, goeie vlucht, goeie zetel, genoeg plaats voor de benen, lekker eten, maar geen vriendelijk personeel, niet op de heenvlucht en ook niet op de terugvlucht, zelfs niet in alle luchthavens aan de gate !

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Qatar Airways

  • je plekje op het vliegtuig met alles erop en eraan

Minpunten Qatar Airways

  • personeel moet veel vriendelijker
  • zowel aan de gate als op het vliegtuig

Bezochte landen

  • Dubai
  • Abu Dhabi
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers