Zuid-Afrika.nl Jouw vakantie naar Zuid-Afrika begint hier!
Like ons op Facebook

Win 2 kaarten dansvoorstelling Afrovibes - Zuid-Afrika.nl

Een avond genieten van Afrikaanse dans en muziek.  Wie wil dat nou niet? Omdat wij helaas niet dat ontiegelijk goede ritmegevoel van de Afrikanen  hebben, zit er voor ons maar één ding op: ernaar kijken! En omdat zij dansen en muziek maken als geen ander, wordt dit binnenkort weer in de spotlight gezet!

Van 28 september tot en met 9 oktober organiseert Afrovibes een festival waarbij alle culturele aspecten uit de Afrikaanse cultuur te bewonderen zijn. Het festival laat moderne, actuele en vernieuwende kunst uit Afrika samenkomen met werk van Nederlandse kunstenaars.

In a world full of butterflies

Uit al die schitterende optredens, mogen wij twee kaartjes weggeven voor de dansvoorstelling In a World full of Butterflies, it takes Balls to be a Caterpillar… Some Thoughts on Falling. Hoewel het stuk wat zwaarder is van thema, is het nog nooit zo actueel geweest. Het dansstuk van de Zuid-Afrikaanse choreograaf Robyn Orlin gaat namelijk over angsten. Angst voor terrorisme, ondergang en het verliezen van controle staat centraal.

Dansers Elisabeth Tambwe en Eric Languet zetten het verhaal op een kleurrijke manier neer onder begeleiding van Afrikaanse muziek, wat deze adembenemende maar confronterende voorstelling een must maakt.

Meer informatie:
Voorstelling Afrovibes:  ‘In a World full of Butterflies, it takes Balls to be a Caterpillar… Some Thoughts on Falling’
Datum: vrijdag 6 oktober, 20.30 uur
Locatie: Bijlmer Parktheater
Prijs:  €16,00

Win twee kaartjes

Wil jij op 6 oktober deze indrukwekkende voorstelling bekijken? Van Afrovibes mogen wij twee keer twee kaartjes weggeven. Beantwoord onderstaande prijsvraag.

Waarom wil jij deze voorstelling graag zien?

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen, schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors