Zuid-Afrika.nl Win boek Goede Hoop
Like ons op Facebook

Win boek Goede Hoop - Zuid-Afrika.nl

Heb jij altijd al meer willen weten van de geschiedenis tussen Nederland en Zuid-Afrika? In het boek Goede Hoop ga je mee op reis door Zuid-Afrika en volg je de sporen die de Nederlanders de afgelopen vierhonderd jaar hebben achtergelaten. 

Zet voet aan wal met Jan van Riebeeck, volg Robert Jacob Gorden op zijn ontdekkingstocht en trek met de broer van Piet Mondriaan ten strijde tegen het Britse leger. Dit boek vertelt de goede, maar ook de kwade kanten die volgden op de ontmoeting tussen de Zuid-Afrikaanse en de Nederlandse bevolking. Vind antwoord op vragen als: ‘Was van Riebeeck een handelsman of indringer’ en ‘Waar komen de Kleurlingen vandaan?’

Het boek is een reis- en geschiedenisboek in één dat je inspiratie geeft voor je reis naar Zuid-Afrika en je leert over de turbulente geschiedenis van het land. 

Meer informatie:
Goede hoop – Bas Kromhout
Uitgeverij: WalburgPers
Verschijningsdatum: 24 maart 2017
Prijs: €24,95
Reis- en geschiedenisboek

Win het boek Goede Hoop

Wil jij je vanuit je luie stoel mee op ontdekkingsreis laten nemen door Zuid-Afrika? Van uitgeverij Walburg Pers mogen wij vijf exemplaren van het boek Goede Hoop weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Waarom zou jij graag Zuid-Afrika willen bezoeken?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors