Zuid-Afrika.nl Win boek: Prooi van Deon Meyer - Zuid-Afrika.nl
Like ons op Facebook

Win boek: Prooi van Deon Meyer - Zuid-Afrika.nl

De Zuid-Afrikaanse Deon Meyer is de internationale bestsellerauteur van elf misdaadromans met Zuid-Afrika als decor. In 2012 werd zijn thriller 13 uur door de Vrij Nederland Detective & Thrillergids uitgeroepen tot Thriller van het Jaar, wat Meyers grote doorbraak in Nederland en Vlaanderen betekende.

In zijn nieuwe boek Prooi (2019), wordt het lichaam van Johnson Johnson naast het spoor gevonden. Twee verdachte passagiers aan boord van de meest luxueuze trein ter wereld, waar de man kennelijk van gesprongen is, lijken in rook opgegaan.

In Bordeaux geniet Daniel Darret van een rustig bestaan, nadat hij zijn gewelddadige verleden achter zich heeft gelaten. Maar dan doet een oude kameraad een beroep op hem om zijn vaderland te dienen. Zijn prooi: de corrupte president. Lukt het de Valken om de aanslag te dwarsbomen? Intussen heeft een stel meedogenloze Russen het op Daniels leven gemunt. 

Zó maak je kans om te winnen:

Ben jij benieuwd naar deze spannende thriller? Wij mogen van A.W. Bruna Uitgevers maar liefst vijf exemplaren weggeven van het boek Prooi. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij het boek Prooi winnen?

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors