Win: Het mysterieuze boek Atlas Obscura Zuid-Afrika.nl

Win: Het mysterieuze boek Atlas Obscura - Zuid-Afrika.nl

Atlas Obscura van Uitgeverij Terra gaat over het onverwachte, het over het hoofd geziene, het bizarre en het mysterieuze. Dit boek laat ons zien hoe vreemd en geweldig de wereld eigenlijk is. Elke pagina komt tot de kern van waarom mensen in de eerste plaats willen reizen: om te genieten en zich gedesoriënteerd te voelen, ontworteld te zijn van het vertrouwde en verbaasd over het nieuwe.

Bezoek natuurwonderen als de Thrihnukagigur-vulkaan in IJsland, waarvan de steile muren zijn bedekt met glanzenderegenboogkleuren. Of de pijnbomen van het Grote Bekken in Nevada. Ze zien er schitterend uit en kunnen wel 5000 jaar oud worden. Ga op zoek naar wonderbaarlijke architectuur, zoals de Nashtifan-windmolens in Iran, meesterwerken uit de oude Perzische tijd die nog steeds hun werk doen. Lees over Ugland House op de Kaaimaneilanden, een huis van vijf verdiepingen en het officiële adres van maar liefst 18.857 bedrijven. Ontdek La Danta in Guatemala, een van de grootste piramides ter wereld en een tempel van de Maya's. 

Zo maak je kans om te winnen 

Speur jij ook graag naar de meest onbekende plekken? Wij mogen vijf exemplaren  van Atlas Obscura weggeven. Beantwoord de onderstaande vraag en ga op ontdekkingstocht. 

 

Vraag: Wat is de meest mysterieuze plek op aarde waar jij ooit bent geweest? 

 

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors