Zuid-Afrika.nl Win twee kaartjes voor The African Mamas
Like ons op Facebook

Win twee kaartjes voor The African Mamas - Zuid-Afrika.nl

Ben jij een echte Afrika-fan? En wil jij het ultieme Afrika-gevoel beleven? Het theaterconcert The African Mamas geeft een muzikale eerbetoon aan de vrouw die Zuid-Afrika weer hoop gaf en de Afrikaanse muziek weer tot leven bracht: Miriam Makeba.

De muzikale en kleurrijke show met onder andere Leoni Jansen, overspoelt je met Afrikaanse klanken. Onder meer de bekende hits ‘Pata Pata’, ‘Malaika’ en ‘Clicksong’ komen voorbij. 

The African Mamas toont aan de hand van muziek en zang een aangrijpend verhaal over Miriam Makeba’s strijd tegen apartheid, haar muzikale samenwerking met Harry Belafonte en Paul Simon en tot slot haar overlijden in 2008. Kortom, een show die je absoluut niet wil missen!

Meer informatie
Voorstelling: The African Mamas
Prijs: 1e rang € 33,00 en 2e rang € 29,00
Locatie: De Purmaryn theater, Purmerend
Datum: Dinsdag 15 mei 2018
Aanvang: Grote zaal, 20:15 uur

Zó maak je kans om te winnen                                               

Wil jij dit theaterconcert zien? Wij mogen van theater De Purmaryn twee kaartjes voor de voorstelling The African Mamas weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij deze voorstelling zien? 

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors