Zuid-Afrika.nl Win concertkaarten Livity
Like ons op Facebook

Win vrijkaarten concert Livity in Ahoy - Zuid-Afrika.nl

Mix de muziekstijlen Reggae, Rock, Zouk, Kaapverdisch en Popmuziek met elkaar en je krijgt de muziek van de band Livity. En deze combinatie van stijlen werkt al tientallen jaren enorm goed. In Afrika is de groep een groot fenomeen en ook in Rotterdam, de huidige woonplaats van sommige bandleden, kunnen ze niet meer onopgemerkt hun boodschappen doen. 

Deze Rotterdams-Kaapverdische band is eind jaren tachtig opgericht, en heeft heel wat internationale concerten in Europa, Afrika en Amerika op zijn naam staan. Maar na een jarenlange pauze halen fans binnenkort weer hun hart op.  

Speciaal voor een kerstconcert komen de zes bandleden weer bij elkaar, en jij kan daar bij zijn! Op dinsdag 26 december gaat het dak van Rotterdam Ahoy eraf met een live-concert tot in de late uurtjes, geniet je van extra gastoptredens én dans je je heupen uit je lijf op de aansluitende afterparty. 

Meer informatie
Concert: Livity
Datum: 26 december 2017
Tijden concert: 19.00 – 02.15 uur 
Eindtijd afterparty: 03.30 uur
Locatie: Rotterdam Ahoy 
Prijs: Vanaf €32,50 
Organisatie: MIM Productions 

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij naar het live-concert van Livity? Wij mogen van MIM Productions drie keer twee vrijkaarten weggeven! Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Waarom wil je deze kaartjes winnen?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors