Win waterproof telefoonhoesje van Reismonkey.nl Zuid-Afrika.nl
Like ons op Facebook

Win waterproof telefoonhoesje van Reismonkey.nl - Zuid-Afrika.nl

Ben jij tijdens je reis van plan om te gaan snorkelen, duiken of andere wateractiviteiten te ondernemen? Maar maak je je altijd zorgen dat je telefoon nat wordt? Wij hebben dé oplossing! Een waterproof telefoonhoesje is wat je nodig hebt. Het waterproof telefoonhoesje van Reismonkey.nl is honderd procent waterdicht nadat je de hoes met de speciale sluiting hebt afgesloten. 

En je telefoon kun je nog onderwater bedienen ook. Je maakt er de mooiste foto’s mee tijdens je snorkel-avonturen en deelt je vakantiekiekjes met je familie en vrienden op social media als je weer op het droge bent. Handig om te weten: er passen telefoons tot maximaal zes inch in. Bovendien raak je je telefoon ook niet meer kwijt, bij het hoesje zit namelijk een handig koord waarmee je je telefoon in het hoesje om je nek hangt.

Zó maak je kans om te winnen:

Ga jij binnenkort op reis en wil je je telefoon meenemen tijdens het snorkelen, duiken of zwemmen? Dan bof je! Wij mogen namelijk van Reismonkey.nl twaalf waterproof telefoonhoesjes weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

Kan je niet wachten op de uitslag van deze prijsvraag en wil je het hoesje nu hebben? Met onze kortingscode GETAWAY10 krijg je tien procent korting op alle producten in de webshop van Reismonkey.nl!

Op welke bestemming komt dit waterdichte telefoonhoesje voor jou van pas?

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors