Zuid-Afrika.nl Win Zuid-Afrikaans kookboek Eet smaaklik!
Like ons op Facebook

Win Zuid-Afrikaans kookboek Eet smaaklik

Wat is jouw favoriete Zuid-Afrikaanse gerecht? Ontdek hoe veelzijdig, smakelijk en kleurrijk 
de Zuid-Afrikaanse keuken is met dit unieke kookboek: Eet smaaklik. Met de bundeling van zestig heerlijke gerechten, die door liefhebbers van Zuid-Afrika zijn ingebracht, wordt het smullen. Want een recept met een persoonlijk verhaal smaakt nog beter.  

Van heerlijke voorgerechten als rooibossoep met paprika tot struisvogelbiefstuk of de typisch Zuid-Afrikaanse koeksisters. En natuurlijk volop gerechten voor de braai. Er is voor ieder wat wils. Ga mee op reis door het veelzijdige land met haar gevarieerde keuken. ‘Lek jou vingers af met ons geregte’, zeggen ze in Zuid-Afrika. Eet smaaklik!

Eet smaaklik is een uitgave van Stichting Masakha, een stichting die zich al tien jaar met veel plezier en toewijding inzet  voor de kansarme kinderen in de townships nabij Pretoria. Samen bouwen aan een betere toekomst, was tien jaar geleden de drijfveer bij de start van Masakhane. En dat is het nog steeds. Om hun bijzondere band met Zuid-Afrika te bekrachtigen, maakten ze samen met Zuid-Afrika fans dit kookboek met heerlijk Zuid-Afrikaanse gerechten. De opbrengst van het kookboek gaat uiteraard naar de kinderen van de projecten die Masakhane steunt in Zuid-Afrika.

Meer informatie
Kookboek Eet smaaklik
60 Zuid-Afrikaanse gerechten met sfeervolle foto’s
Formaat: 23 x 22 cm 
Prijs: € 19,95
De opbrengst van het boek gaat naar projecten van Masakhane in Zuid-Afrika

Win het Zuid-Afrikaanse kookboek Eet smaaklik

Kun je niet wachten de heerlijke recepten uit Eet smaaklik uit te proberen? Beantwoord onderstaande prijsvraag. Van Masakhane mogen we drie kookboeken weggeven!

Waarom wil jij dit kookboek winnen? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors