Stranden West-Kaap

door Getaway Travel

De stranden van de West-Kaap horen bij de mooiste in de wereld. Je ziet er onbedorven kusten, kleine vissersdorpen, uitgestrekte wijngaarden, indrukwekkende bergketens en een enorm diverse begroeiing.

Bezoek Boulders Beach waar een kolonie van ruim 3000 Afrikaanse pinguïns leeft en wandel tussen deze vogels over de grote keien waar het strand naar vernoemd is. Of ga naar Camps Bay, een heerlijke badplaats met witte stranden en groene palmen. De zee is hier vrij koud, maar het uitzicht op de Lion's Head en de Twelve Apostles is onvergetelijk.

Andere stranden in de West-Kaap zijn de hippe Clifton Beaches, waar de sterren komen zonnebaden. Llandudno Beach, waar je de mooiste zonsondergangen ziet en in het juiste seizoen zelfs walvissen. En het afgelegen Sandy Bay, waar je tussen de duinen en een steile berghelling op een naaktstrand van top tot teen in de zon kan bruinen.

Deel dit artikel met je vrienden!

Volg Zuid-Afrika.nl voor de mooiste beelden, exclusieve aanbiedingen en leuk nieuws!

Stranden West-Kaap
Reizen West-Kaap
Meer Reizen
Specialisten Zuid-Afrika
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors
Meer Zuid-Afrika.nl
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
12 daagse singlereis Wild & Wijn - va € 1749
reis_vd_maand_zuid-afrika-kaapstad.jpg

12 daagse singlereis naar het échte hart van Zuid-Afrika. Inclusief twee nachten in Big Five Game Reserve op basis van volpension en gamedrives en vijf hele dagen in Kaapstad en omgeving.

Bekijk reis