Bouw je eigen Zuid-Afrika avontuur! Op deze pagina kies je uit specialisten die bouwstenen aanbieden

Bouwstenen Zuid-Afrika

Zoek je bouwstenen om je reis naar Zuid-Afrika zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Zuid-Afrika.

Riksja Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho: je ontdekt het allemaal en nog veel meer met de bouwstenen van Riksja Zuid-Afrika. De ene dag sta je oog in oog met een kudde olifanten, de volgende sta je met een wijntje uit te waaien of beklim je Drakensbergen. Kies de plekken en activiteiten die jij wilt beleven. Wij, fans van Zuid-Afrika, helpen je jouw individuele rondreis samen te stellen.

bekijk alle reizen van Riksja Zuid-Afrika Best geboekte reizen

Evaneos

Voor het ontwerpen van jouw reis naar Zuid Afrika begin je bij de reisideeën van Evaneos. Deze zijn bedoeld als voorbeeld, zodat jij kunt kiezen wat je het liefst wilt doen. Ga je voor een roadtrip langs de kust, een luxe reis of een vakantie die in het teken staat van de Big 5? Vervolgens brengen wij je in contact met een lokale reisexpert die helpt bij het organiseren van je reis.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

333travel

Voor iedereen is de perfecte rondreis anders. 333travel biedt naast Individuele rondreizen en reizen op maat ook de mogelijkheid om bouwstenen toe te voegen aan uw reis. Dit geeft u de vrijheid om uw vakantie volledig zelf samen te stellen naar uw persoonlijke wensen. Voor inspiratie nodigen wij u graag uit op onze website of te bellen met onze ervaren Zuid-Afrika specialisten.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Je kiest zelf je route, je hotelletjes en je activiteiten. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge. Alles is mogelijk!

Ontvang de leukste Zuid-Afrika reisroutes

Ga jij op rondreis door Zuid-Afrika of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Zuid-Afrika.

Je reis begint op Zuid-Afrika.nl

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Zuid-Afrika Off Beat - va € 2173
Zuid-Afrika Off Beat

22-daagse privérondreis met huurauto

  • Je overnacht op bijzondere plekken; zoals in een grot!
  • Ga van de gebaande paden af en bezoek de minder bekende parken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl