Zoek je een vliegticket naar Zuid-Afrika? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Zuid-Afrika

Ben je je aan het oriënteren voor een reis naar Zuid-Afrika? Het zoeken en boeken van gunstige vliegtickets naar Zuid-Afrika is ook niet geheel onbelangrijk. Je kunt zelf aan de slag en ervoor kiezen om verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Lees verder

Ben je je aan het oriënteren voor een reis naar Zuid-Afrika? Het zoeken en boeken van gunstige vliegtickets naar Zuid-Afrika is ook niet geheel onbelangrijk. Je kunt zelf aan de slag en ervoor kiezen om verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Bij het boeken van een groepsreis, zijn de vliegtickets naar Zuid-Afrika vrijwel altijd inbegrepen en hoef je niks meer te regelen. Zuid-Afrika heeft drie grote luchthavens, namelijk Johannesburg, Kaapstad en Durban. Afhankelijk van het gebied dat je in Zuid- Afrika bezoekt, kom je op een van deze luchthavens aan. Vanaf Nederland kun je rechtstreeks op Johannesburg of Kaapstad vliegen.

Boek een binnenlands ticket voor Zuid-Afrika

Heb je niet al te veel tijd gedurende je reis door Zuid-Afrika, en wens je wel verschillende bestemmingen met elkaar te combineren? Denk er dan eens over om een binnenlands ticket voor Zuid-Afrika te boeken. Met binnenlandse vluchten kun je de enorme afstanden gemakkelijk overbruggen. Verder hoeft een binnenlands ticket voor Zuid-Afrika niet heel duur te zijn.

Zoek, vergelijk en boek een vliegticket Zuid-Afrika

Wanneer je een vliegticket naar Zuid-Afrika wilt boeken, doe je er verstandig aan om tijdig te boeken. Hoe dichter de vertrekdatum van je Zuid-Afrika rondreis in zicht komt, des te hoger de prijs wordt. Ook speelt het seizoen een rol bij de prijs die je betaalt voor een vliegticket naar Zuid-Afrika.

Rechtstreeks of met een tussenstop vliegen naar Zuid-Afrika

Ga je rechtstreeks vliegen naar Zuid-Afrika? Dan bedraagt de vluchtduur circa 11 uur. Vanaf Nederland kun je rechtstreeks naar Kaapstad of Johannesburg vliegen, maar is het soms goedkoper om een tussenstop te maken. Hierdoor ben je wel langer onderweg. Houd er rekening mee dat je te maken krijgt met een tijdsverschil wanneer je gaat vliegen naar Zuid-Afrika.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Australië
Vliegtickets Nieuw-Zeeland
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Amerika

Qatar Airways

Met Qatar Airways vlieg je in de hoogste vorm van luxe naar Zuid-Afrika! Tegen de hoofdprijs zeker?! Nee, in tegendeel zelfs: voor aantrekkelijke tarieven vlieg jij al met deze 5-sterrenmaatschappij! En joh, trakteer jezelf en probeer de bekroonde Business Class! Dát is pas relaxed aankomen en gaat je avontuur in Zuid-Afrika goed van start!

bekijk alle reizen van Qatar Airways Best geboekte reizen

Reisadviesdesk

De voordeligste vliegtickets naar Zuid-Afrika vind je samen met het team van de Reisadvies Desk. De Reisadvies Desk neemt het werk voor je uit handen en zoekt op basis van je wensen en budget de meest voordelige vliegtickets naar Zuid-Afrika. Je bespaart hiermee veel zoektijd en offerteaanvragen dus waar wacht je nog op? 

WTC.nl - World Ticket Center

Voordelige vliegtickets naar Zuid-Afrika boek je bij WTC.nl - World Ticket Center, al meer dan 30 jaar en begrip op het gebied van vliegvakanties. Bij WTC.nl - World Ticket Center heb je de keuze uit vele luchtvaartmaatschappijen en zie je in een oogopslag het meest voordelige tarief. Heb je hulp nodig bij het boeken van vliegtickets naar Zuid-Afrika? Geen probleem, de reisspecialisten van WTC.nl - World Ticket Center helpen je graag bij het boeken van je vliegtickets.

bekijk alle reizen van WTC.nl - World Ticket Center Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Rondreis Zuid-Afrika - va € 2095
Rondreis Zuid-Afrika

Deze rondreis geeft een goed overzicht wat Zuid-Afrika te bieden heeft

  • Bezoek onder andere Robbeneiland en Tafelberg en de schitterende tuinroute
  • We bezoeken ook het meest zuidwestelijke punt van Afrika, kaap de Goede Hoop
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl