Maak jouw droomreis naar Zuid-Afrika waar! Bepaal hieronder zelf hoe je reis eruit ziet

Vind jouw ideale Zuid-Afrika reis

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Zuid-Afrika? Lees verder

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Zuid-Afrika?

Oog in oog staan met de Big Five, het prachtige uitzicht vanaf de Tafelberg, of duiken met haaien; wanneer je in Zuid-Afrika gaat reizen kan het allemaal! Jaarlijks kiezen dan ook vele toeristen ervoor om naar Zuid-Afrika te reizen, op zoek naar al het wonderlijke dat het land te bieden heeft.

Wanneer je naar Zuid-Afrika gaat reizen, begin je vaak in Kaapstad of Johannesburg. Vanuit daar kun je ervoor kiezen om op safari te gaan in bijvoorbeeld het Krugerpark, een roadtrip langs de oostkust te maken of te overnachten aan de voet van de Drakensbergen om de volgende dag mee te doen aan een wandeltocht.

Met wie ga jij reizen door Zuid-Afrika?

Reizen naar Zuid-Afrika zijn niet alleen op avontuurlijke reizigers gericht; je kunt bijvoorbeeld ook prima met kinderen gaan reizen door Zuid-Afrika. Dankzij de goede infrastructuur is het een geschikt land om per auto of camper te verkennen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een safari door Zuid-Afrika?

Reis naar Zuid-Afrika en volg prachtige routes

Tijdens je reis door Zuid-Afrika kun je ervoor kiezen om de populaire en bekende Tuinroute af te leggen. Minder bekend is Route 62, en kan daarom een leuk alternatief zijn voor je reis door Zuid-Afrika. De 850 kilometer lange route start bij Kaapstad, waar je vervolgens door de Karoo rijdt, een prachtig natuurgebied. Onderweg kom je veel wijngaarden tegen een de route eindigt in Port Elizabeth.

Praktische info wanneer je gaat reizen naar Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika betekent niet alleen kennis maken met een indrukwekkend land, maar is daarnaast ook gemakkelijk. Je hebt bijvoorbeeld geen visum nodig en het tijdsverschil zal ook niet in de weg zitten tijdens een rondreis door Zuid-Afrika. Wanneer je gaat reizen naar Zuid-Afrika gedurende de Nederlandse zomer, is er geen tijdsverschil. In de Nederlandse winter geldt er een tijdsverschil van slechts 1 uur.

Overige reisbestemmingen

Amerika reizen
Indonesië reizen
Australië reizen
Nieuw-Zeeland reizen

Klik op "+" om toe te voegen

195 reizen gevonden

Specialisten Zuid-Afrika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Zuid-Afrika Off Beat - va € 1895
Zuid-Afrika Off Beat

22-daagse privérondreis met huurauto

  • Je overnacht op bijzondere plekken; zoals in een grot!
  • Ga van de gebaande paden af en bezoek de minder bekende parken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl