Met de kids op vakantie naar Zuid-Afrika? Hieronder vind je de beste aanbieders van familiereizen
Like ons op Facebook

Familiereizen Zuid-Afrika

Familiereizen in Zuid-Afrika? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in reizen met kinderen door Zuid-Afrika. Zij zullen je graag informatie geven over een familiereis in Zuid-Afrika.

Familiereizen in Zuid-Afrika? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in reizen met kinderen door Zuid-Afrika. Zij zullen je graag informatie geven over een familiereis in Zuid-Afrika.

Zuid-AfrikaKids

Combineer onze bouwstenen tot jouw ideale rondreis, of kies een voorbeeldrondreis en pas die naar wens aan. Met Zuid-AfrikaKids combineer je fietsen tussen wijnranken met spoorzoeken in de bush. Je reist door malariavrij gebied en slaapt in knusse hotels die bij de omgeving passen. Wij reizen zelf met onze kinderen en helpen je graag met het samenstellen van jullie familiereis door Zuid-Afrika.

bekijk alle reizen van Zuid-AfrikaKids Best geboekte reizen

Tenzing Travel Family

Ontdek Zuid-Afrika met je kinderen. Ga op zoek naar de Big Five in malariavrije parken, kajak in het Tsitsikamma National Park en ga met de kabelbaan naar de top van Tafelberg. Met Tenzing Travel Family reizen jullie onbezorgd, want jullie verblijven in kindvriendelijke accommodaties en reizen in een rustig tempo. Alle reizen kunnen aangepast worden op basis van jullie wensen.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Family Best geboekte reizen

Djoser Family

Wat is er mooier dan samen met je gezin de Big Five spotten in Zuid-Afrika? Djoser Family biedt groepsreizen aan speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. We combineren het beste van twee werelden: het gemak van een groepsreis en de individuele vrijheid om alleen met je gezin op pad te gaan. Reis met ons mee en ontdek dat Zuid-Afrika voor zowel volwassenen als kinderen een spannende speeltuin is! 

Kras

Ga samen met je gezin op avontuur in Zuid-Afrika met Kras. Deze all-round reisorganisatie biedt groepsrondreizen naar Zuid-Afrika aan die speciaal ontworpen zijn voor families. Je gaat op reis met gezinnen die kinderen hebben in dezelfde leeftijdscategorie en we zorgen ervoor dat het reisprogramma kindvriendelijk is!

Better Places

Op safari met het hele gezin? Samen leeuwen spotten, Kaapstad ontdekken en de mooiste landschappen verkennen? Wil je naar Zuid-Afrika, dan helpt de lokale reisspecialist van Better Places je graag om je reis helemaal op maat te maken. Ze heeft volop ervaring met familiereizen, kent de meest bijzondere plekken en deelt graag haar praktische adviezen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Travelnauts

Zuid-Afrika is bijzonder geschikt voor een rondreis met uw gezin. Geniet met uw kinderen van de mooie natuur, witte zandstranden, pittoreske wijnstadjes en het Afrikaans dierenrijk, onderneem leuke activiteiten en verblijf in comfortabele hotels en lodges. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en stemt deze familiereis in Zuid-Afrika helemaal af op de wensen van uw gezin.

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

Zuidafrikaspecialist.nl

Wat is er nu leuker dan Zuid-Afrika ontdekken met de familie. Zuid-Afrika heeft voor ieder wat te bieden. Eveneens zijn er speciale kindvriendelijke reizen indien u met jongere kinderen reist.  Heeft u zin in een avontuurlijke, culturele of relaxte vakantie of wilt u samen met het gezin een goede combinatie van dit alles, bij ons is het allemaal mogelijk. 

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Roadtrip Zuid-Afrika - Compleet - va € 1460
Roadtrip Zuid-Afrika - Compleet

Deze reis toont u het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft

  • Geniet van bloemrijke kustlandschappen, geologische sculpturen en fascinerende wildparken
  • Start je reis  bij de Blyde River Canyon
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl