Zoek je een fly-drive Zuid-Afrika? Vind hieronder de beste fly-drives & aanbieders
Like ons op Facebook

Fly-Drive Zuid-Afrika

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Riksja Zuid-Afrika

Huurauto, camper of 4-wheeldrive: met de bouwstenen en rondreizen van Riksja Zuid-Afrika heb jij het voor het zeggen. Je bepaalt zelf je tempo. Ga letterlijk van het gebaande pad en wandel door townships, slaap in bijenkorfhuisjes en struin door de bush op zoek naar wilde dieren. Combineer je rondreis met Transkei, Lesotho, Swaziland, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique.

bekijk alle reizen van Riksja Zuid-Afrika Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim fly-drive aanbod naar Zuid-Afrika. FOX biedt naast fly-drives naar Zuid-Afrika tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

Een fly drive is de ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. De wegen zijn goed, de afstanden overbrugbaar en de huurauto’s zijn van prima kwaliteit. Bezoekt u de website van NBBS Reizen ter inspiratie. Hier vindt u een selectie van rondreizen, korte tours, hotels en auto- en camperhuur. Ons aanbod bevat daarnaast honderden leuke hotels, bed & breakfasts en safari lodges. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

WRC Reizen

WRC Reizen biedt diverse fly drives naar Zuid-Afrika aan. U vliegt naar Kaapstad of Johannesburg waar u in uw huurauto stapt om een rondreis te maken langs de vele highlights van Zuid-Afrika. Het begin- en eindpunt van uw vakantie staan vast maar de route daartussen kunt u helemaal zelf invullen. 

PANGEA Travel

Wat organiseert PANGEA Travel voor u in Zuid-Afrika? Wij organiseren, in samenwerking met onze betrouwbare partner, afwisselende rondreizen per huurauto. Alle reizen worden op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Uw rondreis door Zuid-Afrika stellen wij samen op basis van eigen reiservaring en kennis. We geven de voorkeur aan kleinschalige guesthouses en lodges welke we met zorg selecteren.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Best of Travel

Zelf met eigen vervoer Zuid Afrika ontdekken!? Dat kan! Best of travel is de specialist in het samenstellen van Zuid Afrika reizen. Rij door het Kruger park, beklim de Tafelberg en breng een bezoekje aan Robben eiland. Onze deskundige reisadviseurs gaan opzoek naar de mooiste routes, de beste hotels en zorgen ervoor dat uw wensen worden omgezet naar een ervaring om nooit meer te vergeten.

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al meer dan 20 jaar self drive reizen naar Zuid-Afrika. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat wij al voor duizenden klanten een fantastische reis hebben mogen organiseren naar het zeer veelzijdige Zuid-Afrika. Wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Afrika Online

Verken Zuid-Afrika op uw eigen manier en tempo met een autorondreis van Afrika Online. Onze fly drives zijn inclusief autohuur en accommodaties. We bieden een aantal voorbeeldreizen aan, maar passen de routes ook graag aan naar aanleiding van uw eigen wensen. Rijd bijvoorbeeld de schitterende tuinroute!

AmbianceTravel

Ontdek weergaloos Zuid-Afrika met een fly-drive van AmbianceTravel.nl. Kaapstad is een stad om verliefd op te worden, de natuur zeldzaam, afwisselend en altijd mooi, het eten en drinken uitstekend, en de wildparken fascinerend. Bij ons verblijft u in accommodaties met 'ambiance'. Reizen op maat voor fijnproevers.

Kras

Een fly-drive is een ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. Spot de Big 5 in de wildparken, ervaar de afwisselende landschappen en ruige oceaankusten en beleef moederstad Kaapstad. Kras zorgt ervoor dat alles tegen een mooie prijs geregeld is inclusief vlucht, verblijf en huurauto, zodat u onbezorgd van dit mooie land kunt genieten.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
14-daagse single groepsreis Authentiek Afrika - va € 2389
14-daagse single groepsreis Authentiek Afrika

Ervaar de vele aspecten van het échte Zuid-Afrika

  • Bezoek de bekende highlights als het Kruger National Park, de Panorama Route en Kaapstad 
  •  Maak ook kennis met de bewoners van bruisend Soweto, en verken de plattelandsdorpjes in de Oost-Kaap
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl