Zoek je een fly-drive Zuid-Afrika? Vind hieronder de beste fly-drives & aanbieders
Like ons op Facebook

Fly-Drive Zuid-Afrika

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Riksja Zuid-Afrika

Huurauto, camper of 4-wheeldrive: met de bouwstenen en rondreizen van Riksja Zuid-Afrika heb jij het voor het zeggen. Je bepaalt zelf je tempo. Ga letterlijk van het gebaande pad en wandel door townships, slaap in bijenkorfhuisjes en struin door de bush op zoek naar wilde dieren. Combineer je rondreis met Transkei, Lesotho, Swaziland, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique.

bekijk alle reizen van Riksja Zuid-Afrika Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Stap in de auto en volg de Tuinroute langs pittoreske dorpjes en exotische bloemenzeeën of scheur over de Panoramaroute dwars door de Drakensbergen en zet de auto af en toe even stil bij een mooie bezienswaardigheid zoals de Blyde River Canyon. Een fly-drive van FOX is een geweldige, avontuurlijke manier om op je eigen tempo de mooiste highlights van Zuid-Afrika te ontdekken.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Een fly drive is de ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. De wegen zijn goed, de afstanden overbrugbaar en de huurauto’s zijn van prima kwaliteit. Bezoekt u de website van NBBS Reizen ter inspiratie. Hier vindt u een selectie van rondreizen, korte tours, hotels en auto- en camperhuur. Ons aanbod bevat daarnaast honderden leuke hotels, bed & breakfasts en safari lodges.

WRC Reizen

WRC Reizen biedt diverse fly drives naar Zuid-Afrika aan. U vliegt naar Kaapstad of Johannesburg waar u in uw huurauto stapt om een rondreis te maken langs de vele highlights van Zuid-Afrika. Het begin- en eindpunt van uw vakantie staan vast maar de route daartussen kunt u helemaal zelf invullen. 

Afrika Online

Verken Zuid-Afrika op uw eigen manier en tempo met een autorondreis van Afrika Online. Onze fly drives zijn inclusief autohuur en accommodaties. We bieden een aantal voorbeeldreizen aan, maar passen de routes ook graag aan naar aanleiding van uw eigen wensen. Rijd bijvoorbeeld de schitterende tuinroute!

AfrikaPLUS

Afrika PLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van reizen naar Afrika. Afrika PLUS verkoopt rechtstreeks aan de reiziger, dus de beste reizen voor de laagste prijzen. Afrika PLUS is zeer flexibel en kan elke offerte aan om die volledig naar uw wens op te stellen. Neem snel een kijkje op de website. Onze medewerkers staan klaar om uw eigen droomreis samen te stellen.

Kras

Een fly-drive is een ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. Spot de Big 5 in de wildparken, ervaar de afwisselende landschappen en ruige oceaankusten en beleef moederstad Kaapstad. Kras zorgt ervoor dat alles tegen een mooie prijs geregeld is inclusief vlucht, verblijf en huurauto, zodat u onbezorgd van dit mooie land kunt genieten.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Jambo Safari Club

In Zuid-Afrika zijn de wegen en bewegwijzering goed waardoor het land zich uitstekend leent voor een fly drive. Jambo Safari Club biedt diverse fly drives naar Zuid-Afrika aan. U kunt bij ons kiezen voor een van onze standaardreizen of voor een individuele maatreis. Kiest u voor dat laatste dan stellen wij een fly drive samen die aan al uw wensen voldoet.

AmbianceTravel

Ontdek weergaloos Zuid-Afrika met een fly-drive van AmbianceTravel.nl. Kaapstad is een stad om verliefd op te worden, de natuur zeldzaam, afwisselend en altijd mooi, het eten en drinken uitstekend, en de wildparken fascinerend. Bij ons verblijft u in accommodaties met 'ambiance'. Reizen op maat voor fijnproevers.

Beoordeel jouw reisorganisatie!

Getaway Travel organiseert voor de tweede keer de Reisorganisatie van het Jaar verkiezing. Kies de reisorganisatie die volgens jou het beste is, beoordeel deze op 6 punten en maak zelf kans op een vliegticketvoucher van €250! Daarnaast levert jouw beoordeling een directe donatie aan JustDiggit op, het goede doel dat de aarde vergroent.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe - va € 2357
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • Uw reis begint in een van de mooist gelegen steden ter wereld; Kaapstad
  • Bezoek ​Thali Thali Game reserve voor een geweldige Afrikaanse bush ervaring
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl