Zoek je een fly-drive Zuid-Afrika? Vind hieronder de beste fly-drives & aanbieders
Like ons op Facebook

Fly-Drive Zuid-Afrika

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Ticket boeken, auto huren en op weg! Zuid-Afrika verkennen op geheel eigen wijze!

Zuid-Afrika online

Uniek is dat je bij Zuid Afrika online met 'bouwstenen' je reis volledig naar wens kunt samenstellen, terwijl je natuurlijk ook een kant en klare vakantie kunt uitkiezen. We kunnen een (binnenlandse) vlucht of een prima huurauto, camper of 4WD auto voor je regelen. Een groot deel van onze reizen voert over routes en door gebieden buiten het massatoerisme. Ook bieden we reizen aan door Transkei, Lesotho en Swaziland en 4wd reizen door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Mozambique.

bekijk alle reizen van Zuid-Afrika online Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim fly-drive aanbod naar Zuid-Afrika. FOX biedt naast fly-drives naar Zuid-Afrika tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

Een fly drive is de ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. De wegen zijn goed, de afstanden overbrugbaar en de huurauto’s zijn van prima kwaliteit. Bezoekt u de website van NBBS Reizen ter inspiratie. Hier vindt u een selectie van rondreizen, korte tours, hotels en auto- en camperhuur. Ons aanbod bevat daarnaast honderden leuke hotels, bed & breakfasts en safari lodges. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

WRC Reizen

WRC Reizen biedt diverse fly drives naar Zuid-Afrika aan. U vliegt naar Kaapstad of Johannesburg waar u in uw huurauto stapt om een rondreis te maken langs de vele highlights van Zuid-Afrika. Het begin- en eindpunt van uw vakantie staan vast maar de route daartussen kunt u helemaal zelf invullen. 

Best of Travel

Best of Travel is uw specialist in maatwerkreizen naar verre bestemmingen. Kiest u voor een individuele reis of reist u liever in een groep, Best of Travel neemt al uw zorgen uit handen en organiseert uw droomreis van A tot Z. Onze reisspecialisten nemen u mee in de beleving van één van onze sensationele bestemmingen. Maatwerkreizen voor ieder budget, maar altijd van de beste kwaliteit!

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al meer dan 20 jaar self drive reizen naar Zuid-Afrika. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat wij al voor duizenden klanten een fantastische reis hebben mogen organiseren naar het zeer veelzijdige Zuid-Afrika. Wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

PANGEA Travel

Wat organiseert PANGEA Travel voor u in Zuid-Afrika? Wij organiseren, in samenwerking met onze betrouwbare partner, afwisselende rondreizen per huurauto. Alle reizen worden op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Uw rondreis door Zuid-Afrika stellen wij samen op basis van eigen reiservaring en kennis. We geven de voorkeur aan kleinschalige guesthouses en lodges welke we met zorg selecteren.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Kras

Een fly-drive is een ideale manier om Zuid-Afrika te ontdekken. Spot de Big 5 in de wildparken, ervaar de afwisselende landschappen en ruige oceaankusten en beleef moederstad Kaapstad. Kras zorgt ervoor dat alles tegen een mooie prijs geregeld is inclusief vlucht, verblijf en huurauto, zodat u onbezorgd van dit mooie land kunt genieten.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 de Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Zuid Afrika met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

AmbianceTravel

Ontdek weergaloos Zuid-Afrika met een fly-drive van AmbianceTravel.nl. Kaapstad is een stad om verliefd op te worden, de natuur zeldzaam, afwisselend en altijd mooi, het eten en drinken uitstekend, en de wildparken fascinerend. Bij ons verblijft u in accommodaties met 'ambiance'. Reizen op maat voor fijnproevers.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2379
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

​Deze rondreis laat u het beste van Zuid-Afrika zien voor de beste prijs! 

  • Een combinatie van een fascinerend dierenrijk, kleurrijke cultuur en enorme diversiteit aan natuur
  • Geniet van de bijzondere rotsformaties van Blyde River Canyon langs de Panorama route​
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl