Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

door Getaway Travel

Er zijn te veel bezienswaardigheden in Zuid-Afrika om ze allemaal op te noemen. Spot walvissen langs de kust bij Hermanus, proef wijnen in Franschhoek, verken savannes in het Krugerpark of geniet van het uitzicht op Kaap de Goede Hoop. Het zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden die Zuid-Afrika te bieden heeft. Ga op reis in het meest zuidelijke land van het Afrikaanse continent en ervaar de veelzijdigheid van Zuid-Afrika. Van ongerepte stranden aan de kust tot de golvende zandduinen in de Kalahari. En van bruisende moderne steden tot traditionele Zuid-Afrikaanse stammen. Een vakantie in Zuid-Afrika betekent voor ieder wat wils.

Zuid-Afrika bezienswaardigheden

De bezienswaardigheden in Zuid-Afrika horen bij de beste van het continent. Kaapstad is een van de mooiste steden in Zuid-Afrika en hét hoogtepunt van een vakantie in dit land. De Moederstad ligt aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg en wordt omringd door uitgestrekte stranden en groene landschappen.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 205 reizen naar Zuid-Afrika

Huur een auto en verken de populaire autoroutes door dit veelzijdige land. Tijdens een roadtrip in Zuid-Afrika zie je bezienswaardigheden als de Plettenbergbaai, Wilderness en de Cango grotten. Of bezoek de heerlijke wijnlanden in Franschhoek en de eindeloze vlaktes in het Karoo National Park.

Safari Zuid-Afrika

Als je genoeg hebt van de drukte laat je de steden van Zuid-Afrika achter je en rij met een 4WD de wildernis in. In schitterende dichtbegroeide natuurreservaten ga je op zoek naar de Big Five en verdwaal je in de adembenemende landschappen.

Het Krugerpark is een van de populairste bezienswaardigheden in Zuid-Afrika. Hier spot je grazende zebra's, jagende leeuwen en honderden andere wilde dieren. Voor natuurliefhebbers is een safari in Zuid-Afrika een must tijdens een bezoek aan dit land.

Steden Zuid-Afrika

Veel bezoekers reizen speciaal voor een safari naar Zuid-Afrika, maar het land heeft nog veel meer te bieden. Een rondreis door Zuid-Afrika laat de verschillende gezichten van Zuid-Afrika zien. Van de flitsende steden tot de vervallen townships.

Maak kennis met de cultuur en verdiep je in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Bezoek het Apartheid Museum in Johannesburg of maak een tour door Soweto. Deze bezienswaardigheden maken Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring.

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors