Zoek je een groepsreis naar Zuid-Afrika? Vind hieronder jouw ideale groepsreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Groepsreis Zuid-Afrika

Wil je Zuid-Afrika met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Zuid-Afrika voeren.

Wil je Zuid-Afrika met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Zuid-Afrika voeren.

Djoser

Droom jij ook van een rondreis door Zuid-Afrika? Djoser laat al ruim dertig jaar verre reisdromen uitkomen. Wij kennen de cultuur en natuur van Zuid-Afrika goed en gebruiken die kennis bij het uitstippelen van de mooiste routes. Bekijk het aanbod aan groepsreizen door Zuid-Afrika op onze website en boek je droomreis vandaag nog!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ga met ons mee op groepsreis naar Zuid-Afrika. Spot de Big Five tijdens gamedrives, bewonder de prachtige uitzichten en bezoek steden als Johannesburg en Kaapstad. Bekijk het uitgebreide aanbod aan groepsreizen in Zuid-Afrika van FOX op de website als je geïnteresseerd bent!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV biedt diverse soorten reizen aan naar Zuid-Afrika, waaronder groepsreizen. Onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider bezoekt u de mooiste highlights van Zuid-Afrika en maakt u kennis met de lokale bevolking en het dagelijks leven van de Zuid-Afrikanen. Wij verzorgen afwisselende groepsreizen waarbij zowel natuur en cultuur aan bod komen. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Zuidafrikaspecialist.nl

Groepsreizen zijn een leuke manier om Zuid-Afrika te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. De Zuid-Afrika Specialist heeft een groot aanbod aan groepsreizen. Zo hebben we groepsreizen voor de echte avonturiers, maar ook reizen voor mensen die het wat rustiger aan willen doen. Doordat wij lokaal werken en direct contact met de leveranciers hebben, kunnen wij u zeer aantrekkelijke (geprijsde) reizen aanbieden.

Afrika Online

Afrika Online biedt diverse kleinschalige groepsreizen naar Zuid-Afrika aan. Samen ontdekt u de mooiste highlights die Zuid-Afrika rijk is. U kunt onder meer kiezen voor een kampeerrondreis, een groepssafari of een kennismakingsreis naar Zuid-Afrika. Bekijk ons volledige aanbod op onze website.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Afrikaya Tours

Afrikaya Tours, uw specialist voor Zuid-Afrika, Mozambique, Namibië en Botswana. Met ons reist u net even anders. Met een kleine groep (max. 12 pers.), om écht ruimte voor uw eigen wensen te hebben. Verblijf in kleinschalige accommodaties met die extra service, een bijzonder onderkomen of een mooie ligging. Reisbegeleiding door de eigenaars, de garantie dat u uw droomreis kunt beleven! Ook self drives.

Kras

Met de groepsreizen naar Zuid-Afrika neemt onze Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding u mee naar de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. Van het Kruger Park tot aan Kaapstad ziet u de belangrijkste hoogtepunten van dit veelzijdige land. Alle reizen hebben de scherpste prijzen en 100% vertrekgarantie.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Sawadee

Boek een groepsreis naar Zuid-Afrika met Sawadee en ga samen met een kleine groep reizigers, die net zo avontuurlijk zijn als jij, op zoek naar de Big Five in het Krugerpark of klim samen naar de top van de Tafelberg. Sluit je dag en vakantie in Zuid-Afrika af met een van de heerlijke wijnen en proost op een meer dan geslaagde rondreis.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Beoordeel jouw reisorganisatie!

Getaway Travel organiseert voor de tweede keer de Reisorganisatie van het Jaar verkiezing. Kies de reisorganisatie die volgens jou het beste is, beoordeel deze op 6 punten en maak zelf kans op een vliegticketvoucher van €250! Daarnaast levert jouw beoordeling een directe donatie aan JustDiggit op, het goede doel dat de aarde vergroent.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe - va € 2357
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • Uw reis begint in een van de mooist gelegen steden ter wereld; Kaapstad
  • Bezoek ​Thali Thali Game reserve voor een geweldige Afrikaanse bush ervaring
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl