Sta oog in oog met de Big Five! Hieronder vind je de gaafste reizen naar het Krugerpark

Safari Krugerpark

De gehele Big Five loopt er rond, het gebied heeft een rijke geschiedenis en uitgestrekte savannes vormen het decor. Een safari in het Krugerpark is een must voor natuurliefhebbers. Vanuit een 4WD bekijk je het Zuid-Afrikaanse wildleven van dichtbij! Lees verder

De gehele Big Five loopt er rond, het gebied heeft een rijke geschiedenis en uitgestrekte savannes vormen het decor. Een safari in het Krugerpark is een must voor natuurliefhebbers. Vanuit een 4WD bekijk je het Zuid-Afrikaanse wildleven van dichtbij!

Buffels rusten bij een drinkplaats en leeuwen jagen op hun prooi. Tijdens een vakantie in het Krugerpark ga je niet alleen op zoek naar de Big Five, maar ook naar de honderden andere dieren die in het park leven. En bezoekers die genoeg hebben van de dieren, genieten tijdens een safari in het Krugerpark van de adembenemende eindeloze vlaktes en archeologische vondstplaatsen.

Waarom een Krugerpark safari

Door de combinatie van wilde dieren en uitgestrekte landschappen maken jaarlijks meer dan één miljoen avonturiers een safari reis door het Krugerpark. Het park ligt in het Noordoosten van Zuid-Afrika en is met een lengte van 360 kilometer een van de grootste natuurreservaten in Afrika.

Door de enorme oppervlakte van bijna 19.000 vierkante kilometer kan je het beste een aantal dagen uittrekken voor een safari in het Krugerpark. Daarnaast is de dierenpopulatie zo divers dat het bijna onmogelijk is om alle schatten van het park ik één dag te ontdekken. Volg onder begeleiding van een gids de 500 kilometer lange Lebombo Motorised Eco Trail of wandel met een park ranger door de jungle om de dieren van dichtbij te bekijken.

Een vakantie in het Krugerpark

Hoe je in het Krugerpark op safari gaat, is afhankelijk van jouw wensen en budget. Omdat een rondreis door het Krugerpark niet in een dag gemaakt is, zijn er verschillende accommodaties in het park te vinden. Deze variëren van simpele tenten tot luxe private lodges. Vakantiegangers die hun reis helemaal eco-bewust willen aanpakken, boeken een duurzame reis en dragen hun steentje bij aan het behoud van dit prachtige wildlifepark.

Verder op rondreis vanuit het Krugerpark

Voordat je een safari in het Krugerpark maakt, is het belangrijk om te bedenken hoe je dit gaat aanpakken. Vanaf Johannesburg is het 500 kilometer rijden naar de Malelane Gate of de Crocodile Bridge Gate, twee van de toegangspoorten tot het park. Je hebt de mogelijkheid om met een georganiseerde rondreis tour mee te gaan of zelf een auto te huren. Zo ontdek je tijdens jouw vakantie in het Krugerpark de uitgestrekte natuur op eigen tempo.

129 reizen gevonden

Specialisten Zuid-Afrika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Zuid-Afrika kenner
Reis van de maand
Zuid-Afrika Off Beat - va € 1895
Zuid-Afrika Off Beat

22-daagse privérondreis met huurauto

  • Je overnacht op bijzondere plekken; zoals in een grot!
  • Ga van de gebaande paden af en bezoek de minder bekende parken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner

Meer Zuid-Afrika.nl