ANWB Vakantie De wereld ontdekken tijdens een verre reis

Reviews ANWB Vakantie

8,6
8,8 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 377
  • Aantal waarderingen: 1147

De Gardenroute (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Corinna Vogel op 30 september 2018

Goede reisleidster, goed vervoer (bus), goede hotels en lodges (vooral de lodges in de natuurparken van Zuid_Afrika, mooie excursies (bijv. naar een opvangcentrum voor pinguïns) en extra excursies (bijv. een etentje bij een wijnboerderij).

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • bijzondere excursies
  • kwaliteit hotels en lodges
  • goede prijs/ kwaliteitverhouding

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Huwelijksreis Thailand (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Robin Hilhorst op 30 september 2018

We hebben een super vakantie gehad, Thailand is een prachtig land. Niets was te lastig voor onze reisleider en alles werd geregeld. Helemaal toen toen we vertelde dat het onze huwelijksreis was. We zouden iedereen aanraden om met FOXop vakantie te gaan!

8,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • Elephant Nature Park

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Java en Bali (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Monica Verkade-Vis op 30 september 2018

Het reisprogramma van Fox reizen zit erg goed in elkaar. Alles is geregeld, kom je ergens voor lunch of diner dan staat alles klaar en kun je aanschuiven. Wij troffen het enorm met onze reisleidster Jana op Java. Ze wist over alles veel te vertellen. Van de bezienswaardigheden, geschiedenis, cultuur, economie en zeker ook van alle lokale lekkernijen. Goede reisleiding zorgt voor een geweldige reisbeleving.

8,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • Erg goede reisleiding

Minpunten ANWB Vakantie

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • China
  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Sri lanka (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Leonie Vw op 30 september 2018

Mooie reis. Veel gezien. Leuke groep Boeking was goed hulp waar nodig. Tijdens de reis was er de laatste dagen geen reisbegeleiding terwijl deze er wel hoort te zijn erg jammer. Hier betaal je extra voor. Reis is prijzig. Had problemen met koffer dit werd niet goed afgehandeld.

7,3
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Minpunten ANWB Vakantie

  • prijs
  • organisatie als er iets aan de hand is.
  • staat nl reisbegeleiding maar gids was wel engels misschien duidelijker op site vermelden
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

FOX Grand Tour West-Amerika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Nicole van Ham op 29 september 2018

Dit was onze tweede verre reis met FOX en weer opnieuw ontzettend goed bevallen. Er wordt echt voor gezorgd dat alle mensen zich prettig voelen. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden. Bij onze afgelopen reis door West-Amerika werden in vele parken makkelijke en moeilijke routes georganiseerd, zo kon ieder op eigen niveau meedoen. Ook worden veel extraatje geregeld als mogelijk. Dus als je iets graag wilt wat niet in de reis zit, kan je dit aangeven en wie weet kan het voor jou geregeld worden. Over het algemeen dus goede ervaringen met FOX.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • bijzondere uitstapjes
  • extraatjes
  • goede zorg
  • houdt met iedereen rekening
  • volledig geregeld

Minpunten ANWB Vakantie

  • Soms optioneel meer vrije tijd bieden aan reizigers omdat dit over het algemeen als weinig werd ervaren (ondanks dat ik het persoonlijk fijn vind dat het programma redelijk vol is)

Bezochte landen

  • amerika
  • china
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige reis in Indonesië (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Hetty Middeljans op 29 september 2018

Zeer goede verzorging, uitstekende hotels, veel gezien, heel goede reisleiding. voor ons een goede reden om bij de volgende verre reis wederom voor fox, verre reizen van de ANWB te kiezen. Een aanrader voor iedereen jong en oud.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • geschikt voor jong en oud
  • , goede reisleiding die veel extra vertellen kan

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super reis door Java en Bali! (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Britt van der Meijs op 29 september 2018

Ik heb inmiddels 3 prachtige reizen maakt met Fox door Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië. 3 keer is de reis super goed bevallen. Fijne, zeer bekwame gidsen. Goede accommodaties, zeer goede en veilige buschauffeurs. Fox combineert toeristische hoogtepunten met het onbekende, authentieke van ieder land.
Ook qua organisatie is alles goed geregeld. Je hoeft je op reis nergens zorgen over te maken. Van inchecken in hotels, juiste vertrektijden, tot vergeten medicatie door groepsleden, Fox regelt alles perfect.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: een volgende keer zou ik weer via Fox boeken! Een echte aanrader!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • Combinatie tussen toeristische trekpleisters en het authentieke van ieder land
  • Goede gids
  • Goede chauffeurs
  • Goede accommodaties
  • Alles goed georganiseerd

Minpunten ANWB Vakantie

  • Geen

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Thailand
  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

All you can wish for! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Patricia Vesterink op 27 september 2018

Professionele reisleiding met vaak een persoonlijk tintje. Goede accommodaties en veel (optionele) excursies. Soms te weinig tijd om te relaxen bij een accommodatie omdat het verblijf te kort is en de dag vol zit met excursies.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • Veelal meer inclusieve excursies en maaltijden als bij vergelijkbare reisorganisaties

Minpunten ANWB Vakantie

  • Geen extra bijbetaling voor alleengebruik van een kamer bij oa de singlereizen en net als voorheen standaard kamers voor alleengebruik

Bezochte landen

  • Cost Rica
  • Thailand
  • Maleisie
  • Bali
  • Australie
  • Nieuw-Zeeland
  • Singapore
  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Een goede organisatie is belangrijk. (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Reina Roskam op 27 september 2018

Wij hebben een aantal reizen met FOX gedaan en bij alle reizen was de reisleiding prima en kundig. Men wist veel te vertellen en ze zijn zeer behulpzaam. Ook de accommodaties waren prima in orde. Het vervoer is zeer comfortabel met deskundig en vriendelijke chauffeurs. Een fijne organisatie om mee te reizen.

8,7
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
  • Jordanie
  • Thailand
  • Panama en Costa Rica

rondreizen (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Ludie Thomassen op 27 september 2018

De reis was goed georganiseerd en veel omvattend, mooie locaties en veel cultuur.
ook veel informatie en heel goede reisleid(st)ers. Die ook goed onderlegd waren, zodat ze heel veel informatie over de landen gaven. De reis mag dan wat duurder zijn, maar dat mag wel met zoveel positiefs .

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • zo wie zo de uistapjes
  • met name de bijzondere
  • die niet in de reis vermeld werden
  • maar toch door de leid(st)er werd egdaan

Minpunten ANWB Vakantie

  • Voorlichting over wat te doen en met wie tijdens ongevallen

Bezochte landen

  • Indonesie
  • zuid-afrika
  • maleisie
  • vietnam
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

4 keer met FOXnaar Azië geweest altijd alles perfect geregeld (bezocht in november 2017)

Review geschreven door John Hulleman op 26 september 2018

4 keer een groepsrondreis gedaan met met FOX 4 keer alles perfect van de vluchten de treinen de boten tot de bus in de hotels en met alternatieven regelen bij minder weer goede kennis van cultuur en geschiedenis .

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • gode organisatie
  • goed vevoer
  • goede hotels

Minpunten ANWB Vakantie

  • n.v.t

Bezochte landen

  • cuba
  • thailand
  • sri lanka
  • phillipijnen
  • vietnam
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Privé rondreis Sri Lanka (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Monique Van Elk op 25 september 2018

Naast de prachtige natuur, tempels en beelden was onze gids Malakka de kers op de taart van onze reis. Altijd vrolijk, veel te vertellen over wat we allemaal zagen. Spotte dieren die wij zonder verrekijker amper zagen. Kleine kadootjes en flexibel met het programma. Mede dankzij hem hebben we een super vakantie gehad.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten ANWB Vakantie

  • duidelijk overzicht van de entreeprijzen die niet zijn inbrgrepen
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers

Grandioos mooi (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Henk Zegers op 24 september 2018

Prima reisorganisatie, goed georganiseerd. Wat in het aanbod stond is geleverd en in onze ogen soms beter. Fantastische excursies, met prima gidsen. Hele mooie en goede hotels in een prachtige omgeving.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • Begeleiding
  • Uitstapjes
  • Locaties

Minpunten ANWB Vakantie

  • geen

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis naar Peru (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Inez van den Brande op 24 september 2018

Goede begeleiding, leuk programma, aantrekkelijk geprijsd, niet te grote groep, flexibel programma, eigenlijk geen minpunten!!
We zagen Machu Picchu!!, geweldige ervaring van flora in Costa Rica,
De busreizen in het land met prima vervoer, ook met tuk tuk gereisd!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • prijsstelling
  • programma
  • reisleiders

Minpunten ANWB Vakantie

  • ik zou het niet weten

Bezochte landen

  • india
  • costa rica
  • new zeeland Australie
  • azwebeidjan
  • ,suriname
  • galapagos
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis gehad met Fox en een uitstekende reisleider en gezelschap (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Mien Coenen-Kwaspen op 24 september 2018

Wij, echtpaar, hebben genoten van een prachtige groepsreis naar Zuid Afrika.
Leuke reisgenoten, prima accomodaties en een uitstekende reisleider.
Vooral de wildparken hebben grote indruk op ons gemaakt. Ook een bezoek aan de getto’s, de lagere scholen en het koningkrijk Zawiland waren fantastisch.
En dan natuurlijk Robbeneiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.
Erg leerzaam was de rondleiding door Stellenbos en een bezoek aan een wijnproeverij.
De vriendelijkheid van de bevolking en het heerlijke eten deden de rest.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • alles is perfect geregeld

Minpunten ANWB Vakantie

  • zou geen verbeterpunten kunnen benoemen.

Bezochte landen

  • Canada en Zuid Afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Veelzijdig en vol met mogelijkheden (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Miriam Jagt op 24 september 2018

Voordat de reis begon had ik nog wat vragen over bepaalde punten, dit heb ik via de mail en telefonisch gedaan, ik werd prima te woord gestaan door FOX. De reis zelf was intensief maar was het vroege opstaan erg waard. Soms bleven we 1 nacht, soms 2 nachten. De accomodaties verschilde wel van elkaar, af en toe erge luxe maar ook wat minder luxe. Het ene hotel lag op een prachtige locatie, de andere wat meer afgelegen. De reisleider was top! Hij maakt echt tijd voor je en kwam vaak met verrassingen zoals een extra lunch op een boot. Ook zorgde hij ervoor dat ik met haaien heb kunnen zwemmen.. mijn droom kwam uit. Daar ben ik hem nog erg dankbaar voor.
Het was een mooie reis met veel afwisseling, zo had je veel cultuur (Nelson Mandela) en natuur (nationale parken). Waar ik ook blij mee was, waren de stops gedurende de reis. Voor een vrouw als ik was het fijn als ik even naar het toilet kon. De (optionele) excursies waren het allemaal waard! Al moest ik na de reis even bijverdienen als student zijnde. De reis in totaal is toch wel erg prijzig. (Als je alle excursies wilt doen natuurlijk). Ik zal iedereen deze reis wel aanbevelen!

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • veelzijdigheid
  • flexibiliteit
  • hoogtepunten
  • makkelijk in contact

Minpunten ANWB Vakantie

  • prijs
  • goede hotels kiezen

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Lesotho
  • Swaziland
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tot 4x toe alleen maar FOX (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Nathalie de Graaf op 23 september 2018

De reizen van FOX zijn vrij divers en proberen je van alles wat te laten zien van het land en te laten proeven. Accommodaties zijn gelegen op goede plekken in het centrum of in de mooie natuur. Ook zijn de hotels op zich altijd prima (je moet zelf wel rekening houden met je gekozen bestemming voor wat goed te noemen is, voor Azië heeft het betere hotels dan als je naar Cuba gaat). FOX heeft veelal goede reisleiders, al zit er wel eens een wat mindere tussen, niet wat betreft kennis van het land maar wel op organisatorisch vlak (bepaalde dingen bij houden).

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • veel uitstapjes inclusief
  • goede hotels met goede locatie
  • reisleiding met kennis van bet land

Minpunten ANWB Vakantie

  • mijn visum voor cuba was vergeten dit lag niet alleen aan fox ook aan het reisbureau die het had moeten checken uiteindelijk heeft fox het allemaal optijd kunnen regele
  • reisleiding naar cambodja was de eerste keer en hij was door fox niet heel goed ingelicht over bepaalde verlopen tijdens de reis dus dat kon hij ons ook niet vertellen
  • eenpersoonstoeslag (met name bij SINGLE reizen) vrij hoog

Bezochte landen

  • thailand
  • maleisië
  • cuba
  • cambodja
  • borneo
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch Afrika (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Kelly Ruygrok van der Werven op 23 september 2018

Twee keer een reis geboekt met FOX. Beide waren tot in de punten uitgewerkt, vragen werden snel beantwoord. De accommodatie en reisleiding waren top! Zoveel kunnen zien van de landen en de reisleiders haalde het maximale eruit.
Als je ergens mee zat kon je terecht bij de reisleider en die hielp je.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • cultuur
  • uitstapjes
  • orgineel

Minpunten ANWB Vakantie

  • hoge prijs

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • thailand
  • cambodja
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een prachtige tour van 3 weken door Zuid Afrikal, alles weer zeer goed geregeld. (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lars van der Hoek op 23 september 2018

Goede reisorganisatie met voor elke reis meerdere opties waaruit je kunt kiezen. Door de goede en ervaren reisleidster hebben wij een goede vakantie gehad in Zuid Afrika. We hadden een hechte groep en dus zeer genoten.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • goede resibegeleider met een hechte groep

Minpunten ANWB Vakantie

  • accomodaties van te voren definitief maken.

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • dubai
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Echt genieten met Fox verre reizen! (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Cora Lor op 23 september 2018

Dankzij de super leuke Nederlands sprekende gids, de uitstekende accomodaties, veilige vervoersmogelijkheden, uitgebreid afwisselend excursie programma, voortreffelijk eten en prachtige natuur/cultuur werd onze vakantie bij FOXReizen iets geweldigs waar je telkens weer over praat. Elke dag weer zie je mooie dingen, maak je iets leuks mee en de reisleider verpakt zelfs de saaie lange busritten in een uniek jasje.
Bij Fox voel je je veilig en wordt je gehoord als klant. Waar voor je geld en onze verwachtingen waren altijd positief en bleven dat ook na onze reis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten ANWB Vakantie

  • gastwaardering
  • betrouwbaar
  • eerlijk

Minpunten ANWB Vakantie

  • uitbreiding
  • easy going

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Zuid Afrika
  • Thailand
  • Vietnam
  • Egypte
  • Marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers