Djoser Met oog voor de wereld

Reviews Djoser

8,1
8,3 Algemene ervaring
8,3 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
8,0 Accommodatie(s)
8,1 Vervoer
7,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 99
  • Aantal waarderingen: 340

Grandioos (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Angelique Kras op 29 september 2019

Een grandioze reisorganisatie met voor een ieder wat wils groot of klein niks moet alles mag. Fijne reisleiders die veel kunnen vertellen over het land. Goed vervoer en accommodaties. Ook als er een reis was geboekt en niet door ging op tijd een alternatief aangeboden of eventueel geld terug. Gaan met de reizen vaak naar plekken waar nog weinig toeristen komen. Veelzijdig mooie wandelingen door prachtige dorpjes waar je op een bijzondere manier met de bevolking in aanmerking komt. Ook bij sommige reizen een aantal dagen heerlijk bijkomen op een prachtig strand om vervolgens weer aan de terugreis te beginnen. Ik probeer een negatief aspect te vinden maar ik kan ze niet opnoemen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • goede reis leiding
  • , vrijblijvendheid

Minpunten Djoser

  • nog veel meer mooie reizen zoeken zodat er nog merr keuze komt
  • ,Misschien de reizen iets goedkoper maken

Bezochte landen

  • Vietnam
  • , Madagaskar Mauritius
  • Kenia
  • Tanzania
  • Zanzibar
  • Sri Lanka
  • Malediven
  • Uganda
  • Australië
  • New Zeeland
  • Alaska
  • ,Soenda Eilanden
  • ,VS
  • ,Costa Rica
  • ,Suriname
  • Honduras
  • ,El Salvador
  • ,Zuid-Afrika
  • ,Namibië
  • ,Egypte
  • ,Borneo
  • ,Balie
  • , Marokko
  • Curaçao
  • ,Florida
  • ,Maleisië
  • ,Tunesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige reis (bezocht in januari 2009)

Review geschreven door Marry Lensen op 29 september 2019

Geen massale groepen, goede begeleiders die veel van het land weten en je veel vrijheid geven. Waardoor je zelf kan kiezen waar je bijvoorbeeld gaat eten. Djoser probeert buiten de geijkte toeristische plaatsen te blijven. Zodat je er niet met vele busladingen tegelijk bent.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • veel vrijheid

Minpunten Djoser

  • geen idee

Bezochte landen

  • zambia
  • mozambique
  • malawi
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Afwisselend en gezellig (bezocht in april 2019)

Review geschreven door Jolanda De Bode op 29 september 2019

Een mooie en afwisselende reis. Van hoog in de bergen, tot in de jungle en strand. Het was echt heel mooi en een rustig reistempo. Verblijf in de amazone jungle in een mooie en gezellige omgeving waar het eten inclusief is en heel goed. In alle plaatsen genoeg tijd om vrije tijd te vullen en de plaatsen ook echt te ontdekken. Galapagos is geweldig mooi. Goede reisbegeleiding op vaste land en op de Galpgos een lokale gids die alles weet van het land.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • De vrijheid
  • Reisbegeleiding

Minpunten Djoser

  • Eigen reisbegeleiding mee naar de galapagos

Bezochte landen

  • Ecuador en galapagos
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mexico Guatemala Honduras (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Carin de Jongh-Nooren op 29 september 2019

Vrijheid tijdens de reis: wel.of niet meegaan op excursie/eten etc.
Niet te grote groepen.
Goede reisleiders en gidsen.
Niet alleen Unesco/wereldwonderen, maar ook aandacht voor minder bekende bezienswaardigheden.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • kleine groepen
  • goede reisbegeleiders
  • erkennen als er íets niet goed is

Bezochte landen

  • Mexico
  • Guatemala
  • Honduras
  • Egypte
  • Kaapverdië
  • Indonesië
  • Vietnam
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Australië (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Monique Nieuwlaat op 28 september 2019

Fantastische reis met 10 andere mensen, waaronder 1 echtpaar. De trip was goed, er werd vaak gestopt om dingen te bezichtigen, we konden ook zelf op pad gaan dus alle vrijheid. We hebben een heerlijke tijd gehad! Djoser regelt alles prima, en de reisleider was enorm enthousiast en overal voor in.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • veel vrijheid
  • goed verzorgd
  • goede accomodaties
  • goede reisleiding
  • goed programma
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten Djoser

  • niets
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzondere ceremonies bijgewoond (bezocht in april 2019)

Review geschreven door Eva Pieters op 28 september 2019

Het reisbureau staat voor je klaar om met je mee te denken... ook kun je kiezen uit bouwstenen; dat betekent dat je bepaalde excursies kunt doen of een bepaald gebied gaat bezoeken met daarin kort en krachtig samengevat wat je daar zult tegenkomen of kan gaan doen.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • alternatief
  • innovatief
  • speciaal
  • out of the box

Minpunten Djoser

  • feedback over hotels/accomodaties vragen

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Rusland met Djoser (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Marjolijn Klik op 13 september 2019

Na een paar prachtige reizen met Djoser (Vietnam, Myanmar) zijn mijn ervaringen daarna helaas wat minder gunstig. Twee keer op rij een annulering wegens te weinig deelname en het motto "vrijheid blijheid" is naar mijn smaak wat te ver doorgeslagen. Tijdens de laatste reis, naar Rusland, had ik, ook op basis van reisverslagen van deelnemers op de Djoser-site, wat meer programma-aanbod tijdens de reis verwacht.

6,5
6 Algemene ervaring
4 Boekingsproces
6 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Route en accommodatie prima

Minpunten Djoser

  • Graag tijdig besluit of een reis naar een land waar een visum voor nodig is wel doorgaat.
  • Compensatie bij omboeken vanwege annulering door Djoser is onvoldoende.
  • Zeer positieve reviews en reisverslagen van reizigers doen meer verwachten dan feitelijk geboden wordt.
  • Succes van de reis is ook sterk afhankelijk van de reisbegeleiding
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Prachtige rondreis door groen Sri Lanka met veel cultuur, natuur en strand (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Danielle Stollenga op 30 december 2018

Afwisselende rondreis met vele excursies van tempels, natuur, safari's en aan het einde ook nog strand. Optionele excursies waren vaak op de reisroute naar het hotel, dus voor diegenen die niet mee zouden willen is het dan soms lang bij de bus wachten. Voor mij geen probleem omdat ik toch met alle excursies mee wou. Tevens nog veel excursies en maaltijden niet bij de reissom inbegrepen. We hadden een lokale en Nederlandse gids. De lokale gids sprak helaas slecht verstaanbaar Engels, maar deed wel erg zijn best om ons dingen uit te leggen en te leren over zijn land. De Nederlandse reisgids was net als ons voor het eerst in Sri Lanka. Samen probeerden ze activiteiten en andere zaken op verzoek van de groep te regelen tijdens de reis, dit is bijna altijd gelukt en tijdig geregeld.

7,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
6 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Afwisselend programma
  • Dagen goed gevuld
  • Goede excursies
  • mogelijkheden tot regelen extra activiteiten

Minpunten Djoser

  • Duidelijker aangeven welke kosten nog voor eigen rekening zijn
  • Nederlandse reisleider met meer kennis en ervaring van het land

Bezochte landen

  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

van de ene verbazing in de ander (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Carla Went op 29 december 2018

Het was een volgeplande reis met ontzettend veel mooie natuur-ervaringen. Door het tempo en de gezellige dynamiek in de groep kon ik het plotselinge overlijden van mijn moeder af en toe goed van me af te zetten. De reisleider hield ook echt rekening met mij.

Bezochte landen

  • Borneo
  • Maleisië
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rondreis West-Canada met Djoser (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Sanne van der Valk op 18 november 2018

We hadden een super gezellige en leuke gids met veel ervaring en goede tips. Hij was zelf Canadees en wist daardoor heel veel van het land, de bezienswaardigheden en de natuur. Ook hebben we veel wildlife gezien. Van bultrugwalvissen en orka's tot adelaars, zwarte beren, grizzlies en herten. Alles was goed georganiseerd van begin tot eind. Accommodaties waren zeer divers en afwisselend wat het erg leuk maakte. Van luxe hotels tot wat minder luxe en van chalets tot kamperen in het bos tussen de beren. In drie weken hebben wij heel veel gezien, wat een voordeel en een nadeel was. Omdat het schema zo vol is, heb je minder tijd om er zelf in alle rust even op uit te gaan of om ergens wat langer te blijven. Al met al was het een reis om nooit te vergeten en zou ik zeker nog eens met Djoser op rondreis gaan.

Pluspunten Djoser

  • Veel bezienswaardigheden
  • Goede communicatie
  • Goede lokale gids
  • Afwisselende reis
  • goed vervoer

Minpunten Djoser

  • Minder vrije tijd dan gedacht

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis nepal (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Barbera Gerretsen op 17 november 2018

Prachtige, afwisselende reis. Goed geregeld en prima betaalbaar, prijs kwaliteit verhouding zeker in orde! Hotels en bus waren prima, als je in je verwachtingen er maar rekening mee houdt dat je naar een ontwikkelingsland gaat. Reisbegeleiding was niet heel geweldig, erg afhankelijk denk ik van wie je treft als begeleider.

7,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
6 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
6 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • veel vrijheid

Bezochte landen

  • nepal
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika is zeer de moeite waard om te bezoeken super mooi land. (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Johan Mouwen op 14 november 2018

Djoser komt zeer goed over en zeer goede reizen organiseert. Zeer goede organisatie die de afspraken na komt. Ook de na de reis is de afwerking zeer goed. Zeer goede reisleiders of reisleidsters. Ook zeer goede begeleiding van de reis waar je moet zijn en de kennis van het land.

Pluspunten Djoser

  • Gewoon zeer goed.

Minpunten Djoser

  • Nog beter reizen op maat maken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tanzania & Zanzibar (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Pien Bosma op 11 november 2018

Goed reisschema, fantastische crew. Waar voor je geld! Alles was heel erg goed geregeld. Ondanks dat het zien van dieren onmogelijk te plannen is, zijn we onwijs verwend met alle dieren die we gezien hebben.

Pluspunten Djoser

  • reisschema
  • informatie
  • betrouwbaar

Bezochte landen

  • tanzania
  • zanzibar
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vrijheid blijheid

Review geschreven door Ali Bos op 11 november 2018

Voor ons pas de kreet "Vrijheid blijheid" ons als een goede jas.
Met groep op pad of lekker een keertje individueel, waarbij je zeker leuke ontmoetingen zult ondergaan. En mocht er eens een keertje iets zijn, dan is daar de reisbegeleider voor hulp en ondersteuning.

Pluspunten Djoser

  • Leuke excursies
  • , reisbegeleiding

Minpunten Djoser

  • hotel in centrum van de plaats

Bezochte landen

  • Vele continenten met hun landen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke vakantie Suriname (bezocht in september 2010)

Review geschreven door Monique van Lierop op 18 oktober 2018

Alles was top geregeld!! Het vervoer, de gids, de accommodaties. Afwisselend programma, verschillende activiteiten en heerlijk eten van een lokale kok. Suriname is echt de moeite! En Djoser maakte het nog mooier!

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Lokale gids
  • Lokale kok
  • Bijzondere bestemmingen
  • Afwisselende programma

Minpunten Djoser

  • Geen

Bezochte landen

  • Sri Lanka
  • Costa Rica
  • Marokko
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Unieke ervaring (bezocht in september 2009)

Review geschreven door Astrid Buitenhuis op 11 oktober 2018

De gehele reis was fantastisch met hele leuke en goede begeleiding . Het bezoeken van de berggorillas was iets unieks,om nooit te vergeten. De hotels en campsites zijn altijd schoon en goed ingericht. Het vervoer is gevarieerd.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • de goede oragnisatie
  • gezellige en ervaren reisbegeleiding
  • vele keuzes in reizen

Minpunten Djoser

  • niets eigenlijk

Bezochte landen

  • vetnam
  • madagscar
  • mauritius
  • zuid-afrika
  • tanzania
  • kenia
  • suriname
  • nieuwzeeland
  • oeganda
  • verenigde staten
  • namibie
  • sri lanka
  • malediven
  • egypte
  • alaska
  • costa rica
  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amerika van west naar oost (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Ineke Witte op 09 oktober 2018

Goed geregeld, mooie mix tussen kamperen en hotels.
Van west naar oost, maar toch redelijk buiten de begaande paden.
Mix tussen cultuur, natuur en grote steden.
Zou het zo weer overdoen
Fijn om met een groep te reizen
Mogelijkheid op indeling te boeken, daardoor betaalbaar voor alleengaanden

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • mooie route
  • goede begeleiding
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • ook prima voor alleengaanden

Minpunten Djoser

  • weet er geen op dit moment
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ervaren, gedreven, klantgericht (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Marianne Verhoeks op 09 oktober 2018

De laatste 4 jaren is de kwaliteit van de reisleider een stuk verbetert en professioneler geworden. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ben al zo'n 11 of 12 keer met hen op pad geweest en heb voor a.s. december weer een reis naar Laos/Cambodja bij hen geboekt.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Rondreizen: 7 Aziatische landen
  • Costa Rica
  • Nicaragua
  • Zuid-Afrika
  • Lesotho
  • Swasiland
  • Tanzania
  • zanzibar
  • Mexico
  • Guatamala
  • Honduras
  • Nieuw Zeeland
  • Ecuador
  • Galapagos
  • Cuba
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Suriname NATUURLIJK (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Rein van Norel op 09 oktober 2018

Een nieuwe ervaring zowel met de reisorganisatie als het continent.
Betrokkenheid is het eerste wat bij me opkomt.
De reisleider wist al bij aankomst van onze wens "een excursie naar de warappakreek" maken.
Bij geen enkel reisbureau met een begeleide rondreis zat er ruimte voor in het programma en hier hadden we de mogelijkheid, reden voor afwijken van onze vaste reisorganisator.
Dit werd opgepakt en geregeld.
De dag erna werd direct gevraagd hoe we de excursie ervaren hadden.
Tijdens de verjaardagen (4) werd er al of niet naar wens aan je gedacht en iets origineels aangedaan zo ook bij mijn man. Deze werd onthaald door de groep met een Surinaams verjaardagslied, gitaarspel en taart.
We merkte op dat de groepsformule ons erg beviel, niet te groot en allemaal mensen die iets relaxt over zich hadden. De reis vroeg namelijk fysiek en mentaal wat flexibiliteit, maar als iemand even niet kon of wilde werd dat geaccepteerd en zo mogelijk een alternatief bedacht.
Wel wat minder mooie accommodaties dan we gewent waren en de maaltijd is niet altijd erg uitgebreid of opgediend.
Goede begeleiding gehad die veel wist en dat ook wilde overbrengen.
Met mijn interesse voor de natuur en daar een plaatje van willen schieten werd volkomen rekening gehouden. We hebben daar zelfs een extra begeleiden wandeling "op jacht naar de vogelspinnen"aan overgehouden. Thuis gekomen kreeg ik last van de gevolgen van een zandvlo en moest er medisch ingegrepen worden leuk om van de reisleider, nog raad en ondersteuning te krijgen.
Als ik terugdenk komt het warme gevoel weer op over hoe bijzonder deze ervaring is geweest, hoe genoten we hebben, tevreden zijn en beslist al waren vanaf het boeken tot ja, nu toe.

8,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • betrokkenheid
  • groeps grote
  • informatie

Minpunten Djoser

  • accomodaties
  • eten

Bezochte landen

  • Suriname
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Avontuurlijke reizen met ervaren reisleiders! (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Lianne Hebben op 08 oktober 2018

Goede prijs kwaliteit verhouding, voldoende comfort in vervoer en hotels / campings. Afwisselende excursies die een goed beeld geven van m het land. Gemengde groepen (alleen- en samen reizend, man/vrouw, leeftijden) die goed samenpakken! Kortom erg leuke avontuurlijke reizen!

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bijzondere excursies

Minpunten Djoser

  • Flexibiliteit in de momenten van de excursies
  • Bijv een ander moment door wisseling 2 activiteiten bij mindere weersomstandigheden

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Patagonie
  • Mexico
  • Guatemala
  • Belize
  • Tibet
  • Nepal
  • Lesotho
  • Swaziland
  • Peru
  • Bolivia
  • Costa rica
  • Cuba
  • Canada
  • Kenia
  • Tanzania
  • Zanzibar
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers