Riksja Family Zuid-Afrika Zuid-Afrika reizen met de familie
8,4
8,8 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,5 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
7,9 Vervoer
8,2 Prijs-kwaliteit
 • Aantal reviews: 4
 • Aantal waarderingen: 11

Riksja Family Zuid-Afrika

Aangesloten bij ANVR Aangesloten bij SGR Aangesloten bij Calamiteiten Fonds

Combineer verschillende bouwstenen en stel je eigen rondreis samen, of kies een van de aanpasbare rondreizen die we voor je hebben samengesteld. Met Riksja Family Zuid-Afrika ga je fietsen tussen de wijnranken en spoorzoeken in de bush. Het reisgebied is malariavrij en je slaapt in knusse hotels die bij de omgeving passen. We hebben zelf met onze kinderen door Zuid-Afrika gereisd en delen graag onze tips met je.

Bezoek website Volg:  

Waarom Riksja Family Zuid-Afrika?

 • Team van reizende ouders
 • Individuele reizen toegespitst op je wensen
 • De highlights net even anders
 • Persoonlijk contact
 • Afgestemd op jouw gezin
Reizen van Riksja Family Zuid-Afrika

Reviews Riksja Family Zuid-Afrika

Afrika met kids! (bezocht in februari 2019)

Review geschreven door Eva van der Pas op 05 januari 2021

Wij hebben dankzij Riksja een onwijs mooie reis beleefd in Zuid-Afrika met de kinderen. Deze bestemming blijft toch spannend en al helemaal wanneer er kleine kinderen bij zijn! Alles was tot in de puntjes geregeld , we hadden het zelf niet gekund!

7,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Family Zuid-Afrika

 • communicatie

Bezochte landen

 • Zuid-afrika
Aangeraden voor: Gezinnen

Familytime (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Janet Stuut-Morsink op 14 oktober 2018

Alle onderdelen van onze reis waren zeer geschikt om te doen met onze kinderen van 9 en 13. Spannende gamedrives, sporen zoeken met een ranger, picknicken bij zonsondergang in het noorden. Daarna naar het zuiden om daar te gaan boomtopslingeren, walvisspotten, op een struisvogel rijden, braaien, fietsen door de wijngaarden en we eindigden in Kaapstad. We hebben alles samen gedaan, het was echt qualitytime als gezin. De accommodaties waren veelal kleinschalig en met veel persoonlijke aandacht. Met als hoogtepunten toch wel de Legend Lodges in Waterberg en Mooiplaas in Oudshoorn. We hebben zoveel gezien en gedaan, dat we het nog steeds moeten laten bezinken. Gelukkig hielden we allemaal een dagboek bij, leuk om te lezen hoe de kinderen de verschillende activiteiten zo anders beleven, als wij volwassenen. Wat ook leuk was, bij sommige activiteiten werd je gekoppeld aan andere gezinnen, die je later tijdens de reis geregeld weer tegenkwam. Waardoor je je ervaringen met elkaar kon delen. De route zat goed in elkaar, met 1 minpuntje: na aankomst in Jo’burg moesten we 3 uur naar het oosten rijden, prima als je naar Krugerpark gaat, maar de volgende dag gingen we naar Rustenburg, ten westen van Jo’burg. Dus we moesten terug naar Jo’burg, erdoor heen (weliswaar over de snelweg) en door richting Sun City, Pilanesberg. In Goblersdal hebben we alleen gerust in de, overigens prachtige, accommodatie. Beetje ver rijden daarvoor. Liever hadden we een nacht extra in Rustenburg verbleven. We hebben ook 2 nachten in Ingwe Africamp geslapen, dat is bedoeld voor de echte kampeerders. De tent was prima ingericht, maar je moet alles zelf verzorgen. Daar waren we niet op voorbereid. Aan de andere kant hebben we daar wel een heel leuke avond gehad, omdat we ons kampvuur niet aankregen en de buurman met z’n bijl (!, tja dat leer je meenemen als je vaker gaat, zei hij, hahaha) ons hielp en de kinderen daarna samen marshmallows gingen roosteren in het vuur. Fantastische tijd gehad!

8,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten Riksja Family Zuid-Afrika

 • de routeplanning om de accommodaties te vinden

Bezochte landen

 • zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Zuid Afrika met RiksjaKids (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Esther Zandvliet op 22 september 2018

Persoonlijke benadering van het eerste contact t/m de bedankmail na de reis. Alles klopt, alles is perfect geregeld. Gewoon super! Mooie rondreis gemaakt en plekken bezocht die zowel voor de ouders als de kids fantastisch waren.

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

 • zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen

Back to zuid Afrika (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Rosita Houwers op 17 januari 2018

Goed advies bij het samenstellen van de reis. We waren vaker met zn teeeen geweest en nu voor het eerst met onze Zoon. Moest afwisselend zijn en we hadden niet veel tijd. Prima advies op maat. Mooie rondreis. Jammer dat we op 1 vd 2 geplande dagen Kruger niet in mochten. We waren niet op de hoogte dat er een maximum aantal mensen in mogen. Anders waren we vroeg bij de gate geweest. Verder alles goed geregeld. Geweldige reis!

6,7
7 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
6 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Minpunten Riksja Family Zuid-Afrika

 • nooit een reactie gekregen op klacht

Bezochte landen

 • zuidafrika
 • botswana
 • suriname
 • nieuw zeeland
 • brazilie
 • tanzania
 • cuba
 • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers