Reisadvies nodig voor je volgende reis naar Zuid-Afrika?

Reisadvies Zuid-Afrika

door Getaway Travel

Hulp nodig bij het plannen en boeken van je rondreis door Zuid-Afrika? Wij adviseren je graag, en dat doen we op verschillende manieren. Kies hieronder hoe jij het liefst door ons wordt geholpen.

➊ PERSOONLIJK ADVIES OVER HET UITZOEKEN EN BOEKEN VAN JE REIS

Het uitzoeken van de perfecte reis kan nogal een klus worden met het enorme aanbod van tegenwoordig. Daarom staan onze reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk voor je klaar. De Zuid-Afrika Desk is een initiatief van Getaway Travel, de organisatie achter Zuid-Afrika.nl.

Onze reisspecialisten kennen Zuid-Afrika door en door, en luisteren graag naar je wensen. Met meer dan vijftien jaar ervaring zoeken onze experts vervolgens een reis of reisorganisatie uit die bij je past, waarbij ze jouw voorkeuren combineren met hun beste Zuid-Afrika-tips. 

Ga naar de Zuid-Afrika Desk

➋ ONZE FAVORIETE REISROUTES DOOR ZUID-AFRIKA INCLUSIEF TIPS ONTVANGEN

Nog op zoek naar een mooie reisroute door Zuid-Afrika? Wij hebben onze vier favoriete routes voor jou gebundeld, inclusief onze beste tips en de leukste reizen van onze partners. Misschien zit jouw droomreis er wel tussen!

Ontvang de reisroutes

➌ PERSOONLIJKE REISTIPS EN HULP MET DE VOORBEREIDINGEN VIA DE MAIL

Als jij je reisplannen aan ons doorgeeft, dan sturen wij je maandelijks reisinspiratie op over Zuid-Afrika. Denk aan de leukste routes, mooiste wandelingen of beste plekken om wildlife te spotten. Maar ook praktische zaken als informatie over je visum, inentingen en een paklijst. Of wat dacht je van de beste tips van andere reizigers? Je krijgt een soort EHBO-pakket aan reistips voordat je weggaat. Twijfel je nog of je óók naar Namibië of Botswana wil? Geen probleem, je mag drie bestemmingen aan ons doorgeven!

Stuur mij persoonlijke reistips

➍ MAANDELIJKS DE BESTE REISAANBIEDINGEN VOOR ZUID-AFRIKA IN JE MAILBOX

Liever alleen reisaanbiedingen ontvangen? Meld je dan aan voor onze persoonlijke reisaanbiedingen. Elke maand speuren wij de mooiste reizen naar Zuid-Afrika of andere bestemming(en) voor je af. Zo krijg je elke maand de beste reisdeals van onze partners in je mailbox.

Stuur mij persoonlijke reisdeals

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors