Wilderness

Wilderness

door Getaway Travel

Wilderness ligt schitterend tussen meren, inheemse bossen en lagunes. Rijdend vanaf George richting Port Elizabeth is dit het eerste dorp dat je tegenkomt. Wilderness ligt als het ware ingeklemd tussen het regenwoud en de oceaan.

Het acht kilometer lang strand maakt dit kustplaatsje voor zowel watersporters als wandelaars populair. Ook de bossen zijn perfect voor een mooie wandeling.

ZELF NAAR Wilderness?

Bekijk alle 40 reizen naar Wilderness

Activiteiten

Omdat Wilderness zo centraal ligt, zijn er meer toeristische voorzieningen dan je op het eerste gezicht zou denken. Veel guesthouses staan net buiten het dorp tegen de rand van het regenwoud of liggen aan het strand. Vanaf het centrum is het een korte wandeling naar het strand.

Wilderness vormt een prima uitgangspunt om de highlights van de Tuinroute te bezoeken, zoals Knysna, Millwood, Plettenbergbaai en Tsitsikamma National Park.

Wilderness zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Wilderness

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors