Umhlanga Rocks

Umhlanga Rocks

door Getaway Travel

Op zoek naar heerlijk zeewater, mooi uitzicht op zee en goede faciliteiten voor een prima strandvakantie? Ga dan naar Umhlanga Rocks. Dit is van de oudste badplaatsen van Zuid-Afrika. De stranden zijn er goudgeel en er heerst een subtropisch klimaat. Het is een vredige badplaats waar wat rijkere mensen komen die de criminaliteit rond de stranden van Durban ontvluchten. Het is ideaal voor gezinnen die van de nodige faciliteiten gebruik willen maken en er zijn kleine zwembaden.

Avontuurlijke activiteiten

Er worden verschillende avontuurlijke activiteiten aangeboden als raften, zeekajakken en kun je rijden in een 4WD. Ben je gek van haaien? Ga dan naar de Natal Shark Board waar onderzoek naar deze dieren wordt gedaan. Hier kun je met een boot mee op zoek naar haaien die zich hebben verstrikt in de haaiennetten rond Umhlanga Rocks.

ZELF NAAR Umhlanga Rocks?

Bekijk alle 7 reizen naar Umhlanga Rocks

Vlak ten noorden ligt het Umhlanga Lagoon Nature Reserve. Hier kun je verschillende soorten vogels zien en wandelen langs de lagune.

Gereserveerde stranden

Umhlanga Rocks is al sinds de jaren zeventig de plek van de rich and famous. De badplaats kent dan ook een ruim aanbod aan enorme vijfsterrenhotels. Als je hier een dagje strand plant, let er dan op dat vooral het meest zuidelijke gedeelte van het strand is gereserveerd voor de aangrenzende hotels en appartementenblokken. Geen probleem dus als je hier logeert maar mocht je voor een dagje naar Umhlanga Rocks komen, ga dan naar de meer noordelijke stranden.

Umhlanga Rocks ligt ligt aan de kust van KwaZulu-Natal, aan de N2 boven Durban.

Reizen Umhlanga Rocks

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors