Vliegtijd Zuid-Afrika

Vliegtijd Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land waar voor iedereen wat wils te vinden is. Mooie zandstranden voor de zonliefhebbers. Adembenemende natuurparken voor de avonturiers. Uitgestrekte wijnlanden voor de fijnproevers. Het zijn slechts een aantal van de highlights die Zuid-Afrika rijk is. Wat je ook van plan bent, een reis naar dit veelzijdige land begint met vliegen naar Zuid-Afrika. De snelste vluchten vertrekken eens per dag van Schiphol en vliegen direct naar Johannesburg en Kaapstad. Of vlieg eerst naar Londen of Frankfurt waar iedere dag meerdere vluchten naar Zuid-Afrika vertrekken. Afhankelijk van het aantal stops ligt de vliegtijd naar Zuid-Afrika tussen de elf en vijftien uur.

Vluchthavens Zuid-Afrika

Er zijn verschillende vluchthavens in Zuid-Afrika, maar de meeste mensen vliegen naar Johannesburg of Kaapstad. Tussen Johannesburg en Pretoria ligt het O.R. Tambo International Airport en bij Kaapstad het Cape Town International Airport.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 215 reizen naar Zuid-Afrika

Naast de grotere vluchthavens in Zuid-Afrika heeft bijna iedere stad van enig formaat een eigen vluchthaven. Heb je niet zoveel tijd in Zuid-Afrika? Overweeg dan om een binnenlandse vlucht te maken om zoveel mogelijk uit jouw vakantie te halen. De vliegtijd binnen Zuid-Afrika is vele malen korter dan een autorit en hoeft door de verschillende low-costers niet duur te zijn.

Vliegen naar Zuid-Afrika

Vanaf Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks directe vluchten, maar het is meestal goedkoper om een vlucht met een tussenstop te boeken. De vliegtijd naar Zuid-Afrika is een aantal uur langer, maar het kan flink schelen in de kosten.

Vliegen naar Zuid-Afrika kan voordeliger zijn vanaf andere vluchthavens. Kijk niet alleen naar luchthavens binnen Nederland maar ook rondom Nederland. Bekijk bijvoorbeeld vluchten die vanaf Brussel of Düsseldorf vertrekken. De vliegtijd naar Zuid-Afrika is vanaf deze bestemmingen vrijwel hetzelfde, maar de prijs van een ticket is vaak goedkoper.

Hoelang is het vliegen naar Zuid-Afrika

De vliegtijd naar Zuid-Afrika is bij een directe vlucht vanaf Schiphol ongeveer elf tot twaalf uur. De afstand die je aflegt tussen Amsterdam en Kaapstad is maar liefst 9.675 kilometer! Ondanks deze afstand bestaat er tijdens onze zomer geen tijdsverschil tussen Zuid-Afrika en Nederland. In de Nederlandse winter is het in Zuid-Afrika één uur later dan in Nederland.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors