Autoroutes West-Kaap

Autoroutes West-Kaap

door Getaway Travel

Een van de leukste manieren om de West-Kaap in Zuid-Afrika te ontdekken is door een roadtrip te maken. Met de auto reis je van stad naar stad, trotseer je hoge bergpassen, verken je groene valleien en bezoek je de heerlijke wijnlanden.

Route 62 is een van de meest geliefde autoroutes van het land. De route loopt van Kaapstad tot Port Elizabeth en voert je door kronkelende bergpassen, groene wijnvelden en de vlaktes van de Kleine Karoo. Ben je het rijden zat, dan stop je onderweg bij een van de botanische tuinen of maak je een hiketocht door de uitgestrekte landschappen.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 195 reizen naar Zuid-Afrika

Andere bekende autoroutes in de West-Kaap zijn de Tuinroute en de Passenroute. De Tuinroute ligt aan de zuidwestkust van Zuid-Afrika en loopt langs steile kliffen, lange zandstranden en kleurrijke lagunes. Je kunt de route in een dag uitrijden, maar het is leuker om de tijd te nemen en onderweg te stoppen bij de mooie natuurparken en gezellige steden. De Passenroute voert door de vier bergpassen van West-Kaap en heeft adembenemende panoramische uitzichten.

Autoroutes West-Kaap

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors