Grahamstown

Grahamstown

door Getaway Travel

Ieder jaar verandert het kunstzinnige stadje Grahamstown tien dagen lang in een smeltkroes van expressie. Het National Arts Festival, dat hier wordt gehouden, is een van de oudste, grootste en bekendste kunstfestivals van Zuid-Afrika. Dompel jezelf onder in kunst, muziek, film en theater tijdens dit populaire festival.

National Arts Festival

In tegenstelling tot wat de naam van dit festival doet vermoeden, krijgen zowel nationale als internationale kunstenaars tijdens dit festival de gelegenheid om hun kunst en kunstjes te vertonen. Het kleurrijke festival heeft honderden voorstellingen en de parken zijn omgetoverd tot theaters. Lach mee met stand-up comedy, struin over een vlooienmarkt, sla zelf aan het knutselen of doe mee met een verhit debat. Met recht een festival om niet te missen.

ZELF NAAR Grahamstown?

Bekijk alle 3 reizen naar Grahamstown

Het National Arts Festival vindt ieder jaar begin juli plaats. Grahamtown ligt in Eastern Cape, tussen Port Elizabeth en East London in.

Grahamstown zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Grahamstown

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors