Sabi Sand Game Reserve
9,0
9,0 Algemene ervaring
9,0 Natuur
9,0 Stranden
9,0 Wildlife
9,0 Overige activiteiten
9,0 Bereikbaarheid

Sabi Sand Game Reserve

door Getaway Travel

Sabi Sand Game Reserve is een van de mooiste private game reserves van Zuid-Afrika, en bovendien de meest exclusieve. Hoewel je in een private game reserve meer betaalt dan in een national park, krijg je wel uitstekende, persoonlijke begeleiding. Je trekt in zeer kleine groepen onder leiding van zeer gedegen safarikenners door het reservaat. Bovendien logeer je in een luxueuze accommodatie.

Onderdeel Krugerpark

Het Sabi Sand Game Reserve is 65.000 hectare groot en ligt ten zuiden van het Krugerpark. Omdat er geen hekken tussen deze parken zijn, loopt het wild over en weer. In dit reservaat lopen alle leden van de Big Five rond en de kans dat je ze hier ziet, is erg groot. Er zijn prima plekken om wildlife te spotten en Sabi Sand heeft allerlei accommodatiemogelijkheden.

ZELF NAAR Sabi Sand Game Reserve?

Bekijk alle 6 reizen naar Sabi Sand Game Reserve

Het Sabi Sand Game Reserve ligt in Mpumalanga, ten zuiden van het Kruger National Park. Op de website van Sabi Sand Game Reserve vind je meer over de safari´s en andere praktische informatie.

Wat is de beste reistijd voor Sabi Sand Game Reserve?

De ideale periode om het Sabi Sand Game Reserve te bezoeken is tijdens de droge wintermaanden van mei tot september. Gedurende deze tijd zijn de vegetatie en begroeiing minder weelderig, waardoor wild gemakkelijker te spotten is rond de schaarse waterbronnen. Bovendien is het ook wat prettiger om activiteiten te ondernemen wanneer de temperaturen iets koeler zijn.

Reizen Sabi Sand Game Reserve

Meer Sabi Sand Game Reserve

Reviews Sabi Sand Game Reserve

Geweldige lodge (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Anja Verkooijen-Prinsen op 03 december 2017

Super mooie lodge en geweldige service. Dineer in de bush met heerlijk eten. De zangers doen enorm hun best om alle dieren te spotten en zo diverse malen een luipaard gezien. Gastvrije mensen en mooie lodges. Wij hadden de mazzel van een buitendouche. Kortom geweldige ervaring!

Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers

mooie ervaring (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Elly van der Heiden op 12 november 2017

Sabi Sand super gaaf Game reserve, Rangers zijn erg leuk en weten veel. 's Avonds mag je niet alleen naar je kamer omdat er wilde dieren rondlopen bij de lodges. Super spannend! Veel mooie dieren gezien en de ochtendsafari was super gaaf. Je komt heel dichtbij en ik heb mij geen moment onveilig gevoeld

Ultieme tip: Ontbijten en uitkijken over de rivier aan de overkant komen de kuddes olifanten langs.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors