Natuur Limpopo

Natuur Limpopo

door Getaway Travel

Deze afgelegen provincie in het noorden van Zuid-Afrika wordt zelden bezocht door toeristen en herbergt een van de meest ongerepte natuurgebieden in Zuid-Afrika. In het noorden zie je de groenige hellingen van de Soutpansbergen en in het westen liggen een aantal uitgestrekte wildparken. In het oosten van Limpopo ligt het bekendste safaripark van Zuid-Afrika.

Het Krugerpark ligt grotendeels in het oosten van Limpopo en is de meest bezochte attractie van Zuid-Afrika. Door de grote variëteit aan wildlife, uitgestrekte savannes en rijke fauna trekken ieder jaar een groot aantal toeristen door de provincie heen.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 205 reizen naar Zuid-Afrika

Een van de meest interessante parken van Limpopo is het Modjadji Nature Reserve. Het voelt alsof je jaren terugreist in de tijd als je in de mist tussen de oeroude Modjadjibroodbomen loopt. De vreemde boom torent meters boven het landschap uit en een dennenappel kan wel 34 kilo wegen!

Andere natuurgebieden in Limpopo zijn het Mapungubwe National Park dat bekend staat om haar interessante archeologische vondstplaatsen en rijke biodiversiteit. Waterberg waar je heerlijk over de verschillende rivieren kunt cruisen. En het Marakele National Park, waar je honderden Kaapse gieren en ruim 300 andere vogelsoorten kunt spotten.

Natuur Limpopo

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors