Natuur Zuid-Afrika

Natuur Zuid-Afrika

door Getaway Travel

Tijdens je reis ga je natuurlijk die prachtige wildernis van Zuid-Afrika ontdekken. Het is spannend en fascinerend om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te spotten. Om ervoor te zorgen dat we over tientallen jaren nog steeds op safari kunnen, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten.

Op safari in Zuid-Afrika

De natuur wordt schaarser en de dieren steeds zeldzamer. Ga er daarom met respect mee om.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 212 reizen naar Zuid-Afrika

Blijf altijd op de paden, en volg de aanwijzingen van de borden. Als je met een gids bent, maak hier dan gebruik van. Hij of zij is ervaren ranger en kan je van alles vertellen over de dieren die er leven. Luister daarom altijd naar je gids, en bij twijfel kun je het beter vragen. Je gids heeft het beste met jou en de dieren voor.

Zorg dat je de dieren niet tot last bent, ga niet toeteren of luid praten. Dit verstoort de rust en kan dieren bang maken. Ook is het van belang geen afval of voedsel achter te laten.

Het water in

Snorkelen of duiken in de schitterende onderwaterwereld van Zuid-Afrika is alsof je je begeeft in een kleurrijk aquarium. Het is dan ook een absolute aanrader. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten. Raak nooit het koraal aan. Koralen zijn levende dieren, die behoren tot de bedreigde diersoorten van Zuid-Afrika. Ze zijn zeer kwetsbaar en zullen sterven als je ze aanraakt.

Het is leuk om tussen de tropische vissen te zwemmen, of grote vissen te zien. Raak ook deze zeedieren nooit aan. Je kunt ze verwonden, afschrikken, of zelf verwondingen oplopen.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors