Stranden KwaZulu-Natal

Stranden KwaZulu-Natal

door Getaway Travel

In het oosten van Zuid-Afrika liggen de lange stranden van de Kwazulu-Natal provincie. Het zonnige en warme klimaat trekt ieder jaar zonliefhebbers naar deze kant van het land. Zwemmers, vissers en surfers trekken massaal naar de stranden van Kwazulu-Natal om te genieten van de heerlijke zee.

Umhlanga Rocks is een ideaal strand voor de mensen die aan de hectiek van Durban willen ontsnappen. Aan deze kust vindt je goudgele stranden, prachtige uitzichten en het water is door de warme golfstroom altijd aangenaam. Umhlanga Rocks is een van de oudste badplaatsen van Zuid-Afrika en wordt vooral bezocht door rijkere mensen.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 195 reizen naar Zuid-Afrika

Andere stranden in Kwazulu-Natal zijn het levendige Margate en het rustige Cape Vidal. In Margate zie je vooral jongeren die de verschillende bars, restaurants en clubs afstruinen. Cape Vidal ligt in het iSimangaliso Wetlands Park heeft prachtige witte stranden en hoge duinen. Het park is een geliefde bestemming voor strandwandelingen, maar je kunt er ook zwemmen, duiken en vissen.

Stranden KwaZulu-Natal

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors