Hoedspruit

Reviews Hoedspruit

8,8
9,3 Algemene ervaring
9,0 Beziens­waardigheden
9,7 Locals
8,3 Restaurants
8,3 Veiligheid
5,0 Stranden
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 3

Tijd van mijn leven (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Mandy Van Der Boon op 14 november 2017

In 2013 kreeg ik de geweldige kans om vrijwilligerswerk te doen in Zuid-Afrika. Dit vrijwilligerswerk deed ik bij het Hoedspruit Endangered Species Centre. Wat een geweldige ervaring! Prachtige natuur, fijne mensen. Een reis om nooit te vergeten!

9,2
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten Hoedspruit

  • aardige mensen
  • prachtigw natuur
  • goed weer
  • mooie fotolocatie

Minpunten Hoedspruit

  • geen
Ultieme tip: Doe vrijwilligerswerk! Bezoek HESC! Bezoek het reptilepark! Je kan er zo ontzettend veel van leren! En je zit erg dicht bij Kruger, dit is ook zeker een bezoek waard!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Vrijwilligerswerk in het hoedspruit endangered species centre (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Mandy Van Der Boon op 12 november 2017

Onvergetelijk, deze plaats heeft mijn hart gestolen! Ik wil terug! Na 1 maand vrijwilligerswerk op deze fantastische plaats ben ik een ander mens. Een andere kijk op de wereld. Wat heb ik intens genoten en wat ben ik hier ontzettend dankbaar voor!

Pluspunten Hoedspruit

  • mooi
  • geweldige natuur

Minpunten Hoedspruit

  • geen
Ultieme tip: Het Hoedspruit Endangered Species Centre
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Jessica the Hippo (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Henriëtte Pastoor op 18 december 2016

In Hoedspruit kan je Jessica the Hippo bezoeken. Unieke ervaring met een majestueus beest! Wie kan nou zeggen dat ze ooit een Nijlpaard gekust heeft op haar snuit? Het lijkt alsof je verkeerd rijdt, maar aan het eind van het lange zandpad kom je er uiteindelijk uit!

7,7
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
7 Veiligheid
5 Stranden
Ultieme tip: Bezoek Jessica! Super leuk
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

place to be (bezocht in februari 2014)

Review geschreven door Lieke van Moorsel op 06 juli 2016

Hoedspruit is een klein stadje met veel belevingen. De natuurreservaten omheen zijn ongelofelijk prachtig , en op sommige plekken de kans om hands on met dieren te werken. De locals zijn ook een van de aardigste mensen die ik ooit heb ontmoet. Alles komt op zn tijd, geen stress, geen gezeur. Toen ik in dit plaatsje was voor 3 maanden heb ik me nog nooit zo relaxed gevoeld. Heerlijk om er zonder stress te leven!

9,4
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
10 Locals
9 Restaurants
10 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten Hoedspruit

  • betaalbaar
  • relaxed
  • aardige locals
Ultieme tip: Balule reservaat
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors