Rovos Rail

Rovos Rail

door Getaway Travel

Een nostalgische stoomtrein van buiten, maar met de luxe van tegenwoordig binnenin. Rovos Rail rijdt met drie treinen door Zuid-Afrika, waarvan het merendeel van de rijtuigen stammen uit de jaren twintig en dertig. Bij de restauratie van andere rijtuigen is rekening gehouden met de stijl uit deze jaren. De verschillende compartimenten zien er sfeervol uit en in zowel de Royal Suite als in de Deluxe Suite zit een minibar. Tijdens het avondmaal geniet je van een heerlijk Zuid-Afrikaans wijntje terwijl je het landschap aan je voorbij gaat.

Een treinsafari van Rovos Rail is te vergelijken met die van de The Blue Train. Deze rijdt van Kaapstad naar Johannesburg of Port Elizabeth.

ZELF NAAR Rovos Rail?

Bekijk alle 1 reizen naar Rovos Rail

Twee dagen tot twee weken

De reizen van Rovos Rail verschillen van een tweedaagse tocht tot een avontuur van bijna twee weken, als je portemonnee zwaar genoeg is.

Rovos Rail heeft aardig wat treinsafari's te bieden. Zo kun je opstappen in Pretoria en een tweedaagse reis maken richting de Victoria Falls. De trein kronkelt zich een weg door het gebied van de Drakensbergen op weg naar Nelspruit. Uiteindelijk rijdt de stoommachine richting Pietersberg waar je op een historisch Convair 440 vliegtuig stapt die je naar de Victoria Falls vliegt in twee uur tijd.

Een andere reis begint in Pretoria en eindigt aan de kust bij Durban. Tijdens deze driedaagse reis stap je uit om een aantal indrukwekkende wildparken te bezoeken. Exclusiviteit ten top wanneer je met Rovos Rail een negendaagse golfsafari maakt. Tussen Pretoria en Sun City bezoek je maar liefst vijf van de meest spectaculaire golfcourses die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Reizen Rovos Rail

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors