Accommodatie Kruger National Park

Accommodatie Kruger National Park

In het Krugerpark heb je een diversiteit aan accommodatie. Je kunt deze op verschillende plekken reserveren. Er zijn twaalf Rest Camps. Dit zijn kleine dorpjes middenin de bush die allemaal elektriciteit hebben. Sommige Rest Camps zijn compleet uitgerust met restaurants, winkels, zwembaden, telefoons, wasserettes en zelfs een benzinestation.

Je logeert in een hut, bungalow of cottage waar voor linnengoed is gezorgd. Soms kun je er ook koken. Er zijn ook kampen die een caravan aanbieden of ruimte voor een eigen tent. Ga je voor wat meer avontuur, slaap dan in een Bushveld Camp. Deze zijn een stuk primitiever dan de Rest Camps.

Er is alleen zonne-energie en je zult zelf moeten koken. Meestal slaap je in een cottage voor zes personen. Dagbezoekers kunnen accommodatie vinden buiten het park, voornamelijk in de buurt van Hazyview.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors