Accommodatie Kruger National Park

Accommodatie Kruger National Park

In het Krugerpark heb je een diversiteit aan accommodatie. Je kunt deze op verschillende plekken reserveren. Er zijn twaalf Rest Camps. Dit zijn kleine dorpjes middenin de bush die allemaal elektriciteit hebben. Sommige Rest Camps zijn compleet uitgerust met restaurants, winkels, zwembaden, telefoons, wasserettes en zelfs een benzinestation.

Je logeert in een hut, bungalow of cottage waar voor linnengoed is gezorgd. Soms kun je er ook koken. Er zijn ook kampen die een caravan aanbieden of ruimte voor een eigen tent. Ga je voor wat meer avontuur, slaap dan in een Bushveld Camp. Deze zijn een stuk primitiever dan de Rest Camps.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 352 reizen naar Zuid-Afrika

Er is alleen zonne-energie en je zult zelf moeten koken. Meestal slaap je in een cottage voor zes personen. Dagbezoekers kunnen accommodatie vinden buiten het park, voornamelijk in de buurt van Hazyview.

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors