Gijs Raaijmakers

Gijs Raaijmakers

door Getaway Travel

Gijs Raaijmakers (21), reiziger in hart en nieren, droomt er al jaren van om de hele wereld over te reizen en met name alle hoeken van Afrika te ontdekken.

"Waarom ik zo'n passie voor Afrika heb? Dat kan ik niet zo goed verklaren. In mijn beleving associeerde ik dit continent altijd met 'ongerept' en 'puur'. Nergens anders staan natuur en cultuur zo mooi in balans als in dit continent.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 351 reizen naar Zuid-Afrika

Op jonge leeftijd werd ik al door mijn opa gestimuleerd om naar natuurdocumentaires te kijken. Volgens hem kon me dit later altijd goed van pas komen, als ik als reporter of ontdekkingsreiziger aan de slag zou gaan. Nu ik wat ouder ben kan ik niks anders doen dan hem gelijk geven en bedanken dat hij me al zo vroeg kennis liet maken met alle schoonheden die de aarde rijk is!

Na het zien van een documentaire over het leven op de Afrikaanse savanne wist ik het zeker: ik ga zelf op ontdekkingsreis! Gelukkig heb ik dit jaar de kans gekregen om deze droom te verwezenlijken en die heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.

Inmiddels heb ik mijn eerste reis door (zuidelijk) Afrika erop zitten. Of mijn ervaringen overeen kwamen met mijn gedachten en hoe ik deze eerste kennismaking heb beleefd, kun je lezen in mijn columns."

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors