National Zoological Gardens Jouw vakantie naar Zuid-Afrika begint hier!

National Zoological Gardens

door Getaway Travel

De National Zoological Gardens in Pretoria aan de Aapies Rivier bieden alles wat je van een dierentuin verwacht en veel meer verrassende extra's. Dit dierenpark is niet voor niets het mooiste van het land. Rechts zie je een olifant, links een papegaai en verderop een koala. Met meer dan 2500 verschillende dieren, een reptielenpark en het grootste binnenlandse marine aquarium, ben je niet snel uitgekeken.

Per golfkarretje of kabelbaan

Door het park wandel je meer dan zes kilometer aan weggetjes. Als je niet zoveel wilt lopen, kun je ook op een golfkarretje door het park cruisen.

ZELF NAAR Gauteng?

Bekijk alle 136 reizen naar Gauteng

Is dit nog te gewoon? Dan neem je de kabelbaan en kijk je niet alleen uit over de dierentuin, maar ook over de stad. En de dierentuin biedt nog meer. Midden in de nacht is er een tour. Zo maak je kennis met de nachtdieren van de dierentuin: uilen, leeuwen en rode panda's.

Slapen in de dierentuin

Als de nachttour nog niet spannend genoeg is, blijf je gewoon in de dierentuin slapen! Voor het vallen van de avond, zet je je tentje op. Als het donker is, maak je een tour door de diertuin. Na een lange en leerzame wandeling val je ten slotte in slaap tussen de dieren.

Door onder andere het ontwikkelen en uitvoeren van fokprogramma's voor zeldzame of bedreigde diersoorten draagt dit park haar steentje bij in het natuurbehoud. De Zoological Gardens liggen een kilometer boven het centrum van Pretoria aan de Paul Kruger & Boom Streets.

Pretoria ligt in de grootstedelijke gemeente Tshwane, in de provincie Gauteng.

Reizen Gauteng

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors