Uitgaan Tshwane

Uitgaan Tshwane

door Getaway Travel

Tshwane heeft ook in de avonduren veel te bieden. Er zijn verschillende theaters en bioscopen te vinden, maar als de voorstelling is afgelopen, kun je hier ook prima stappen. Hoewel Tshwane de rustige versie van het nabijgelegen Johannesburg is, is er voor ieder wat wils. Ga je 's avonds op pad, let dan wel op. Hoewel Tshwane een ontspannen karakter heeft, neemt ook hier de criminaliteit toe. Vooral in de avonduren moet je, ook na een paar Lion biertjes, op je hoede blijven.

Bruisende avond

Je begint de avond met een theatervoorstelling. In de verschillende theaters zijn regelmatig gewaardeerde producties met lokale en internationale artiesten. Is er een geen leuke voorstelling die avond? Dan ga je naar de enorme bioscoop Sterland. Hierna hoef je je bed nog niet in. In Tshwane zijn veel barretjes en disco's te vinden. Vooral in de wijk Hatfield is het uitgaansleven bruisend.

ZELF NAAR Gauteng?

Bekijk alle 103 reizen naar Gauteng

Studenten van de Universiteit van Zuid-Afrika en de Universiteit van Pretoria hebben het nachtleven hier op de kaart gezet. Van reggae tenten tot Irish pubs en van live jazz cafés tot gaybars. Het uitgaansleven is bruisend.

Reizen Gauteng

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors