Ithala Game Reserve

Ithala Game Reserve

door Getaway Travel

Het Ithala Game Reserve kijkt uit over de Pongola River Valley. In dit prachtige gebied, in het noorden van KwaZulu-Natal met open graslanden, bossen en savannes vliegen maar liefst 320 soorten vogels rond. Dit is dankzij een variëteit aan habitat een van de meest vogelrijke plekken van Zuid-Afrika, en daarom een must voor vogelaars!

Vogelsoorten

Tot de interessantste soorten behoren onder andere de met uitsterven bedreigde kale ibis, die in het park broedt. Verder zie je hier de bruinkop-papegaai, de waaierstaartvliegenvanger, geelgevlekte nicator, de geelkeelklauwier en de witkeellijster. Ook zijn er 28 roofvogelsoorten gespot zoals de bateleur, de gymnogene, de zwarte arend en de konings- en vechtarend.

ZELF NAAR Ithala Game Reserve?

Bekijk alle 1 reizen naar Ithala Game Reserve

Er zijn verschillende routes - met of zonder begeleiding - die je langs de beste plekken leiden om de vogels te spotten. Dankzij het prima wegennet is het Ithala Game Reserve goed begaanbaar en het reservaat is malariavrij.

Het Ithala Game Reserve ligt in KwaZulu-Natal, op 200 kilometer ten westen van iSimangaliso Wetland Park en 55 kilometer ten noordoosten van Vryheid aan de R69. Op de website van Ithala Game Reserve vind je meer over de  vogelsoorten en andere praktische informatie.

Reizen Ithala Game Reserve

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors