uMkhuze Game Reserve

uMkhuze Game Reserve

door Getaway Travel

Het uMkhuze Game Reserve is een van de beste parken om wildlife te spotten. Er zijn geen leeuwen en olifanten in dit relatief kleine park, maar al het andere wildlife is hier ruim vertegenwoordigd. Het uMkhuze Game Reserve heeft zowel gematigde als tropische klimaatzones, met een enorme variëteit aan planten en dieren. Met meer dan 420 vogelsoorten is het park een waar paradijs voor vogelliefhebbers.

Wildlife

Verder leven hier dieren als zwarte en witte neushoorns, giraffen, nijlpaarden, blauwe wildebeesten, elanden, impala's, kudu's en antilopen. Minder aanwezig - maar met een beetje geluk soms te spotten - zijn hyena's, panters en jachtluipaarden.

ZELF NAAR uMkhuze Game Reserve?

Bekijk alle 8 reizen naar uMkhuze Game Reserve

Bij een aantal drinkplaatsen zijn schuilplaatsen voor bezoekers opgezet om zo dicht mogelijk bij de dieren te kunnen komen. Het park ligt niet direct op toeristische routes waardoor het maar weinig bezoekers trekt. Je kunt mee met een game drive of te voet naar een van de schuilplaatsen.

Let op: het uMkhuze Game Reserve is een malariagebied. Het park ligt in het noorden van KwaZulu-Natal, ten westen van het iSimangaliso Wetland Park. Volg hiervoor de N2 richting Mkuze.

Reizen uMkhuze Game Reserve

Meer uMkhuze Game Reserve

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors