Nambiti Private Game Reserve

Nambiti Private Game Reserve

door Getaway Travel

Ten noordwesten van Durban ligt het vrij nieuwe Nambiti Private Game Reserve. Dit reservaat tussen de Drakensbergen is in 2001 opgericht en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 9.000 hectare. Uitgestrekte grasvelden, bossen, doornvelden en subtropische savanne vormen het decor. De kronkelende Sundays River leidt je via grasgroene heuvels en grillige rotsformaties een weg naar twee enorme watervallen van veertig meter hoog.

Langs het water drinken zebra's en giraffen, baden nijlpaarden, grazen impala's en springbokken, en jagen hyena's en leeuwen.

ZELF NAAR Nambiti Private Game Reserve?

Bekijk alle 1 reizen naar Nambiti Private Game Reserve

Big Five spotten

Met een 4WD verken je Nambiti Private Game Reserve. Een gids neemt je mee naar de beste plekken om de gehele Big Five te spotten. Ook leuk is een forelvis-tour of een safari te paard. Voor een echt Afrikaans diner schuif je in de avond aan bij de Boma, een outdoor restaurant. Onder de sterren en bij een kampvuur geniet je dan van een traditionele maaltijd.

Het Nambiti Private Game Reserve ligt in KwaZulu-Natal, op zo'n drie uur rijden van Durban. Op de website van Nambiti Private Game Reserve vind je meer over de big five en andere praktische informatie.

Reizen Nambiti Private Game Reserve

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors