Aids bestaat niet??!

Aids bestaat niet??!

door Getaway Travel

In Zuid-Afrika is enorme ophef ontstaan rond de 52-jarige Nederlandse natuurgenezeres Tine van der Maas. Zij maakt arme, laagopgeleide Afrikanen wijs dat ze kunnen genezen van Aids met een dieet van onder andere knoflook en citroen. De Nederlandse verpleegster is er van overtuigd dat het HIV-virus dat Aids veroorzaakt niet bestaat en raadt de gangbare, 'giftige' aidsremmers af.

Ze vertelt de Afrikanen dat ze rustig seks met elkaar kunnen hebben zonder condoom omdat volgens haar de ziekte niet seksueel overdraagbaar is.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 195 reizen naar Zuid-Afrika

Dat de ideeën van Tine van der Maas door veel mensen worden overgenomen heeft onder andere te maken gebrek aan educatie en de armoede in Zuid-Afrika en dat veel Afrikanen geloven in de traditionele Afrikaanse cultuur waar natuurgeneeswijzen worden toegepast.

Van der Maas heeft zelfs de Zuid-Afrikaanse minister van volksgezondheid aan haar kant gekregen die het dieet aanprijst! Over de overleden patiënten zegt de natuurgenezeres (ook wel de 'charlatan' genoemd), dat ze zich niet goed aan haar programma hebben gehouden en dat het dus logisch is dat ze zijn overleden.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors