Golden Mile

Golden Mile

door Getaway Travel

De Golden Mile is het zes kilometer lange recreatiegebied langs de goudgele stranden van Durban. Het staat bomvol met hotels, pretparken, winkels, cafés, restaurants en ijssalons en is een van de grootste trekpleisters van Durban. Je kunt hier prima zwemmen, zolang je maar binnen de netten blijft vanwege het haaiengevaar.

Boulevard

Het fijne van deze kust is het warme water, vaak in tegenstelling tot de wateren rond Kaapstad. Ga je liever niet de zee in, dan bevinden zich ook verschillende zwembaden bij het strand, zoals de Paddling Pools. Langs de boulevard staan vele kleurige riksja's die je overal naartoe kunnen brengen. De bestuurders zijn vrolijk behangen met kralen en getooid met fleurige hoofddeksels.

ZELF NAAR Durban?

Bekijk alle 59 reizen naar Durban

The Golden Mile loopt van South Beach, waar uShaka Marine World ligt, tot aan het Suncoast Casino and Entertainment World in het noorden van Durban.

Golden Mile zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Durban

Specialisten Zuid-Afrika

Reizen Durban

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors