Deze rustieke ecolodge is voor échte bushliefhebbers
Like ons op Facebook

Deze rustieke ecolodge is voor échte bushliefhebbers

door Charlotte de Vries

“Een hekje van twee meter hoog is het enige wat tussen jou en de wilde dieren in staat bij het Mosetlha Bush Camp.”

In het Madikwe Game Reserve staan de meest luxe lodges die je je kunt voorstellen. Maar mij trok het Mosetlha Bush Camp: de enige ecolodge in het natuurreservaat. En niet alleen vanwege de geweldige prijs. De ecolodge is back-to-basic, rustiek en piepklein. Rondom een centraal kampvuur en gemeenschappelijke palapa staan tien houten hutten waar in totaal zestien gasten kunnen verblijven. Er is geen elektriciteit en heet water haal je uit de ‘donkey boiler’. Een hekje van twee meter hoog is het enige wat het geheel omheind. Hier ervaar je de bush dus écht.

Bij de prijs zaten verblijf, koffie en thee, ontbijt, brunch, lunch, avondeten én twee game drives inbegrepen. Ik heb op elk moment van de dag heerlijk gegeten, en de game drives waren te gek. Onze gids, Kgomotso, deed haar uiterste best om de wilde dieren op te sporen (we zagen twee jachtluipaarden!) en begon te stralen zodra ze ons erover vertelde. Kortom: Mosetlha Bush Camp is een aanrader voor de échte bushliefhebbers.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 344 reizen naar Zuid-Afrika

 

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors