Boesmanskloof Trail Jouw vakantie naar Zuid-Afrika begint hier!

Boesmanskloof Trail

door Getaway Travel

Een leuke hiketocht van een à twee dagen is de Boesmanskloof Trial in West-Kaap Deze route van 15,8 kilometer verbindt het stadje McGregor in het noorden met het koloniale Greyton in het zuiden. Je kunt ervoor kiezen je tocht te beginnen net buiten Greyton of in het plaatsje Die Galg, veertien kilometer ten zuiden van McGregor.

Deze laatste is gemakkelijker. De tocht gaat dwars door de Riviersonderend Mountains, een geliefd gebied met diepe bergkloven, heuvels vol fynbos in alle kleuren en hoge watervallen.

ZELF NAAR West-Kaap?

Bekijk alle 133 reizen naar West-Kaap

Mc Gregor en Greyton

Mc Gregor is een rustige stad in negentiende-eeuwse sfeer met veel wijngaarden en kleine, schattige cottages met rieten daken. Greyton is een gezellig plaatsje en heeft dezelfde cottages als McGregor, maar is tegelijkertijd ook wat minder authentiek.

Transport terug naar je startpunt moet je zelf regelen. Veel mensen beslissen daarom om de tocht te lopen van McGregor naar Greyton, daar een nachtje te blijven en de dag erna terug te lopen naar McGregor. De Boesmanskloof Trail is erg populair. Er worden maar vijftig mensen per dag toegelaten dus op tijd reserveren is wel belangrijk.

Mc Gregor ligt op zo'n twee uur rijden van Kaapstad. Volg de N1 en neem in Worcester de R60.

Reizen West-Kaap

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors