Table Mountain National Park

Table Mountain National Park

door Getaway Travel

Kaap de Goede Hoop en Cape Point behoren beiden tot het Table Mountain National Park. Dit park loopt van Signal Hill in het noorden tot Cape Point in het zuiden. In het park kun je verschillende wandelingen maken. In het typische fynbos slinger je door schitterende valleien, naar baaien met indrukwekkende kliffen en afgelegen strandjes. Uiteraard dankt het park haar naam de wereldberoemde Tafelberg, die je vanuit het hele park trots omhoog kunt zien steken.

Niet voor niets staat Table Mountain National Park op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

ZELF NAAR Table Mountain National Park?

Bekijk alle 54 reizen naar Table Mountain National Park

Verscheidenheid aan dieren

Terwijl je een van de vele wandelingen in het prachtige park maakt kom je een verscheidenheid aan dieren tegen die je maar op weinig andere plekken zult vinden. Vele soorten vogels, hagedissen, schildpadden, en zelfs zebra's en struisvogels hebben van het park hun thuis gemaakt. Vanaf Cape Point en Kaap de Goede Hoop kun je in het seizoen zelfs dolfijnen en walvissen spotten.

Table Mountain National Park ligt onder de rook van Kaapstad, maar uitkijkend vanaf de majestueuze Tafelberg lijkt het eerder andersom. Op de website van Table Mountain National Park vind je meer over de wandelingen en andere praktische informatie.

Reizen Table Mountain National Park

Meer Table Mountain National Park

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors