Tijd en tijdsverschil Kaapstad

Tijd en tijdsverschil Kaapstad

Hoe zit het eigenlijk met de tijd en het tijdsverschil in Kaapstad? En hoelaat is het in Kaapstad? Je hebt je dit waarschijnlijk al eens afgevraagd als je van plan bent om deze stad te bezoeken. Nederland en Zuid-Afrika hebben slechts een half jaar per jaar te maken met een tijdsverschil, omdat Nederland wisselt tussen de zomer- en wintertijd. Ondanks de grote afstand tussen deze landen gaat het om een tijdsverschil van een uur. Je hoeft dus nauwelijks rekening te houden met de tijd en het tijdsverschil in Kaapstad. Dat is goed nieuws, want de kans op een jetlag is extreem klein.

Tijd Kaapstad

Heb je niet zoveel tijd in Kaapstad, dan heb je geen seconde te verliezen. Eet bij de beste restaurants, bekijk de mooiste bezienswaardigheden en ontspan op de mooiste stranden. Bezoek de gezellige restaurantjes en bars aan het Victoria & Albert Waterfront. Neem de kabelbaan naar de top van de Tafelberg en geniet van het adembenemende uitzicht. Of duik de zee in bij het witte strand van Camps Bay. Een paar dagen is lang niet genoeg om alles te zien wat deze bruisende stad te bieden heeft, maar zo haal je het beste uit jouw korte tijd in Kaapstad.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 215 reizen naar Zuid-Afrika

Tijdsverschil Kaapstad

De tijd en het tijdsverschil in Kaapstad zijn nauwelijks anders dan in Nederland, maar toch kan het lijken alsof je een half jaar in de tijd reist. Als het in Nederland winter is, is het in Kaapstad namelijk zomer. Het weer in Kaapstad is dan op zijn mooist, dus deze stad is de ideale vakantiebestemming als het in Nederland koud en regenachtig is.

Hoelaat is het in Kaapstad

In de zomer hoef je geen rekening te houden met de tijd en het tijdsverschil met Kaapstad. Het is daar van maart tot oktober even laat als in Nederland. In de wintermaanden is er wel een uur tijdsverschil met Kaapstad, omdat de klok in Nederland dan een uur achteruit gaat. Zuid-Afrika kent geen zomertijd en houdt het hele jaar door dezelfde tijd aan.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors