Sandy Bay
Like ons op Facebook

Sandy Bay

door Getaway Travel

Sandy Bay in West-Kaap ligt aan een stukje prachtig, onbedorven kust. Het is behoorlijk afgelegen en lastig te bereiken. Ideaal voor iedereen die graag zonder bikini of zwembroek zich helemaal wil laten bruinen. Dit stukje strand heeft als mooie bijnaam 'kaalgatstrand'. Het is erg populair in de gay-scene.

Sandy Beach is een parelwit besloten strand dat wordt omgeven door witte duinen en een steile berghelling. Je hebt er een fenomenaal uitzicht over de Atlantische Oceaan.

ZELF NAAR Kaapstad?

Bekijk alle 180 reizen naar Kaapstad

Route

Sandy Bay vind je aan de westkust van West-Kaap. Er zijn geen speciale toegangswegen naar dit onofficiële naaktstrand. Vanaf Kaapstad rijd je een half uur naar het zuiden. Sla af van de doorgaande weg richting Llandudno en houd vervolgens links aan naar de Sunset Rock parkeerplaats. Volg de bordjes 'Sandy Bay Beach'. Je bereikt het strand in zo'n twintig minuten lopen over een kronkelpaadje.

Sandy Bay zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Kaapstad

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors