Buffel bezoekt Hlosi Game Lodge in Oost-Kaap
Like ons op Facebook

Buffel bezoekt Hlosi Game Lodge in Oost-Kaap

door Priscilla Nooijen

15 maart 2016

De Hlosi Game Lodge in Oost-Kaap kreeg dit weekend een wel heel bijzondere gast. Een buffel kwam langs om de faciliteiten van het hotel te onderzoeken.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 366 reizen naar Zuid-Afrika

De buffel liep al een paar dagen in de buurt van de lodge en zag zondag eindelijk zijn kans om binnen te komen. Via een gat in het hek liep hij het terrein op.

Het nieuwsgierige dier begon zijn verblijf aan het zwembad, waar hij eerst wat water dronk en vervolgens zelf het water inging. Na afloop deed hij een dutje in één van de suites en bracht hij een bezoekje aan de bar.

De beste deals en reistips in je mailbox?

Meld je aan voor de Zuid-Afrika.nl nieuwsbrief!

Veiligheid

Medewerkers van de lodge belden meteen de dierenarts van het natuurreservaat om er zeker van te zijn dat het dier in orde was. Tijdens zijn verblijf werd de buffel door niemand benaderd en goed in de gaten gehouden.

Voorzichtige gast

De buffel is na zijn bezoekje aan de bar zelfstandig de deur uitgelopen, waarna hij het terrein af werd geleid. Het dier is al snuffelend de bar doorgegaan en kreeg het voor elkaar nergens tegenaan te lopen en alles heel achter te laten.

Dieren op vreemde plekken

Het gebeurt wel vaker dat wilde dieren op vreemde plekken terechtkomen. Zo werden twee leden van een golfclub in Florida aangenaam verrast toen er een grote alligator opdook. Een ander stel uit Florida vond een alligator op de bodem van hun zwembad.

Op een middelbare school in San Diego kregen ze bezoek van een veel vriendelijker beestje. Een baby zeeleeuw was hier vanaf de kust naartoe gewaggeld.

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors