Orlando Tower in Soweto krijgt nieuw uiterlijk
Like ons op Facebook

Orlando Tower in Soweto krijgt nieuw uiterlijk

door Priscilla Nooijen

28 april 2016

Eén van de beroemde Orlando Towers in Soweto krijgt een splinternieuwe uitstraling. Zuid-Afrikaanse locals kunnen hun creatieve werken insturen om een bijdrage te leveren aan het nieuwe uiterlijk van de toren.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 353 reizen naar Zuid-Afrika

Vodacom en het Living Legends Legacy Project hebben een talentenwedstrijd opgezet om een nieuwe aanblik voor de toren te vinden. Het meest coole en originele werk zal op de toren nageschilderd worden en voor het publiek te bewonderen zijn.

Eisen

Tot en met zestien mei hebben Zuid-Afrikanen de gelegenheid hun kunstwerk in te sturen. Om in aanmerking te komen moeten de werken wel aan een paar eisen voldoen. Zo moet het kunstwerk onder andere de toekomst van Soweto uitbeelden, weergeven wat Soweto voor de maker betekent en beschrijven wat Soweto een iconisch township maakt.

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors